Çözüldü✓ wifi adaptörü hakkında

alırken sadece hız değerlerine mi dikkat etmeliyim türknet 100mpbs kullanıyorum altyapım da o hızı sağlıyor
https://www.amazon.com.tr/Tp-Link-TL-Wn725N-150Mbps-Kablosuz-Adaptör/dp/B008IFXQFU/ref=sr_1_5?crid=5P2VGMVYM8AJ&keywords=wifi+adaptör&qid=1705317474&sprefix=wifi+ada,aps,133&sr=8-5&th=1 bu ürünü almayı düşünüyorum bir sorun yaşar mıyım
bilgisayar için mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayar için mi?
eğer öyleyse ben wi-fi adaptörü kullanmıştım fakat kullanmaktan memnun kalmadım alırsanız CAT-5 ethernet kablo tavsiye ederim

Son düzenleme:
En az AC destekli olsun, mümkünse AX hatta.
Benim pc :
1705320259534.png
34a4ea983605a02d807dea6b082e99d6.jpg

N gene günü kurtarır ya B desteklisi vardı bende bir ara teorik hız 52Mbps gerçek hızı sen düşün 😂
Benim 775 pin anakartımdan beri aynı adaptörü kullanıyorum halen canavar gibi ping sorunu yok .

N gene günü kurtarır ya B desteklisi vardı bende bir ara teorik hız 52Mbps gerçek hızı sen düşün 😂
İmzadaki sistemde kullanıyorum . W11

bilgisayar için mi?

eğer öyleyse ben wi-fi adaptörü kullanmıştım fakat kullanmaktan memnun kalmadım alırsanız CAT-5 ethernet kablo tavsiye ederim
En az AC destekli olsun, mümkünse AX hatta.
evet bilgisayar için alıcam kablo çekemiyorum evdekilerin laf etmesini çekemiyorum suan da telefondan usb ile wifiyi paylaşıyorum indirmede baya bi hız düşüşü oluyo 11 12lerden 3e düşüyor bunu alsam 7 8 bile yapsa kafi benim için ayrıca önerileriniz varsa açığım

evet bilgisayar için alıcam kablo çekemiyorum evdekilerin laf etmesini çekemiyorum suan da telefondan usb ile wifiyi paylaşıyorum indirmede baya bi hız düşüşü oluyo 11 12lerden 3e düşüyor bunu alsam 7 8 bile yapsa kafi benim için ayrıca önerileriniz varsa açığım
Kaliteli ac wifi adaptörü ideal . Çok ucuza kaçmayın ping sorunu yapabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri