Wifi adaptörü - Max bütçe 250TL

LastShot

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,292
Arkadaşlar 250tlyi geçmeyecek şekilde(çok iyi bu derseniz birazcık geçirebilirim de) wifi adaptörü önerir misiniz?
Elimdeki wifi adaptörü bu:
250Tl verdiğimle arasında fark olacak mıdır? Üst kattayım da inernet aşağıda aramızda sinyal arttırıcı var fakat ping sorunu olabiliyor, çözer mi işimi acaba başka bir wifi adaptörü?
Teşekkürler şiimdiden.

Peki hocam arasında fark olur mu benim adaptör ile?
bu 150 Mbps benım attıgım 300 ayrıyetten cıft antenlı kendım de test ettım 2 antenlıyken bırını cıkartdıgımda cekım kuvettı dustu ve kabloludan bır farkını gormedım speed teste 35 alıp 5 uplodu saglıklı bır sekılde alabılıyorum dusuk butcelılerde baglantı kopma yavas cekme gıbı durumlar olabılır asus hem guvenılır marka hemde 3 yıl garantı sunuyor yıne sana kalmıs

bu 150 Mbps benım attıgım 300 ayrıyetten cıft antenlı kendım de test ettım 2 antenlıyken bırını cıkartdıgımda cekım kuvettı dustu ve kabloludan bır farkını gormedım speed teste 35 alıp 5 uplodu saglıklı bır sekılde alabılıyorum dusuk butcelılerde baglantı kopma yavas cekme gıbı durumlar olabılır asus hem guvenılır marka hemde 3 yıl garantı sunuyor yıne sana kalmıs

Reis bu nasıl iş görür mü?

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Geri