modem ile aramda yaklaşık 20-25 metre ve totalde 2 oda varModem ve PC'nin aynı odada olmadığını varsayarak yazıyorum, wifi adaptör yerine bütçeyi zorlayıp powerline adaptör almanı tavsiye ederim. Aynı hataya ben düştüm. Masaüstü PC için wifi adaptör aldım, kopma ve ping problemleri ister istemez yaşanıyor. Daha sonra powerline adaptör'e geçince dünya varmış dedim 100mps fiber internetimin son damlalarına kadar kullanabiliyorum.
onların fiyatları ne kadar oluyor ve link var mı eğer gerçekten iyiyse ve sıkıntı çıkartmayacaksa 400 e kadar zorlarımModem ve PC'nin aynı odada olmadığını varsayarak yazıyorum, wifi adaptör yerine bütçeyi zorlayıp powerline adaptör almanı tavsiye ederim. Aynı hataya ben düştüm. Masaüstü PC için wifi adaptör aldım, kopma ve ping problemleri ister istemez yaşanıyor. Daha sonra powerline adaptör'e geçince dünya varmış dedim 100mps fiber internetimin son damlalarına kadar kullanabiliyorum.
modem ile aramda yaklaşık 20-25 metre ve totalde 2 oda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onların fiyatları ne kadar oluyor ve link var mı eğer gerçekten iyiyse ve sıkıntı çıkartmayacaksa 400 e kadar zorlarım
ben kendim denemiş biri olarak kesinlikle wifi adaptör tavsiye etmiyorum, (oyun oynayacaksan)modem ile aramda yaklaşık 20-25 metre ve totalde 2 oda var
onların fiyatları ne kadar oluyor ve link var mı eğer gerçekten iyiyse ve sıkıntı çıkartmayacaksa 400 e kadar zorlarım
ben kendim denemiş biri olarak kesinlikle wifi adaptör tavsiye etmiyorum, (oyun oynayacaksan)modem ile aramda yaklaşık 20-25 metre ve totalde 2 oda var
peki bunun dışında almam gereken bir şey var mıTP-Link TL-PA4010PKIT TL-PA4010P KIT AV600 AC Güç Soketli Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link TL-PA4010PKIT TL-PA4010P KIT AV600 AC Güç Soketli Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben kendim denemiş biri olarak kesinlikle wifi adaptör tavsiye etmiyorum, (oyun oynayacaksan)
ben kendim denemiş biri olarak kesinlikle wifi adaptör tavsiye etmiyorum, (oyun oynayacaksan)
eğer ekstradan bir şey almak zorunda kalacaksam bir şekilde odama kablo çektirmeyi düşünüyorumTP-Link TL-PA4010PKIT TL-PA4010P KIT AV600 AC Güç Soketli Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link TL-PA4010PKIT TL-PA4010P KIT AV600 AC Güç Soketli Powerline Adaptör Başlangıç Kiti : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu kit'i alacaksın sonra bir cihazı modem yanınada prize takıp ethernet kablosu ile modeme bağlantısını yapacaksın. Daha sonra ikinci cihazı PC'nin yanında ki prize takıp ethernet kablosu ile bilgisayar bağlacaksın. Sonuç modeme direk ethernet ile bağlıymış gibi internetiniz olacak.peki bunun dışında almam gereken bir şey var mı
Başka bir şey almanıza gerek yok.Bu kit'i alacaksın sonra bir cihazı modem yanınada prize takıp ethernet kablosu ile modeme bağlantısını yapacaksın. Daha sonra ikinci cihazı PC'nin yanında ki prize takıp ethernet kablosu ile bilgisayar bağlacaksın. Sonuç modeme direk ethernet ile bağlıymış gibi internetiniz olacak.
Not: Kutu içinden 2 adet ethernet kablosu çıkıyor
hımm o zaman ben ilk önce bi kablo çektirmeyi düşünücem eğer olmazsa mecbur buna yönelicem neyse tavsiyeniz için teşşekür ederimBu kit'i alacaksın sonra bir cihazı modem yanınada prize takıp ethernet kablosu ile modeme bağlantısını yapacaksın. Daha sonra ikinci cihazı PC'nin yanında ki prize takıp ethernet kablosu ile bilgisayar bağlacaksın. Sonuç modeme direk ethernet ile bağlıymış gibi internetiniz olacak.
Not: Kutu içinden 2 adet ethernet kablosu çıkıyor