I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 587
150 tl bütçem var önerebilceğiniz bir wifi adaptörü varmı ?
odam internete uzak biraz ona göre önerirsen sevinirim
Benimki de uzak. bunu kullanıyorum. Çekim kapasitesi çok iyi. Karşı apartmandaki interneti bile kullanırsın.odam internete uzak biraz ona göre önerirsen sevinirim
ping wireless lemi alakalı yoksa internetlemi çünkü sadece bu sorundan dolayı deyiştiriyorumBenimki de uzak. bunu kullanıyorum. Çekim kapasitesi çok iyi. Karşı apartmandaki interneti bile kullanırsın.
Her ikisi de. İyi çekim sağlayan düşük hızda internetin olsa pingin olur. Yüksek hızlı olup iyi çekmeyen internetin olsa yine pingin olur.ping wireless lemi alakalı yoksa internetlemi çünkü sadece bu sorundan dolayı deyiştiriyorum
şimdi bunun kurulumu nasıl oluyor cd flan mı çıkıyor çünkü cd ile bile zor olur internetde driverleri varmı ?Her ikisi de. İyi çekim sağlayan düşük hızda internetin olsa pingin olur. Yüksek hızlı olup iyi çekmeyen internetin olsa yine pingin olur.
Kurulumu yok tak çalıştır. Ama daha iyi performans için internetten driverını kurmanız iyi olur. İçinden CD'si de çıkıyor.şimdi bunun kurulumu nasıl oluyor cd flan mı çıkıyor çünkü cd ile bile zor olur internetde driverleri varmı ?