Wifi Adptoru Tavsiye Acil❗

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,401
Sa, Uygun fiyatli Wifi Adaptoru veya karti onernebilirmisiniz 300-350Tl butcem var ev dublex oldugu icin modem altkatta ama tam altimda bu yuzden sinyal gucu iyi okursa guzel olur biliyorum 350TL'ye iyi bir adaptor cok az veya yoktur bu yuzden ozelliklede Kampanya ile vs. 350TL Falan alabilidigi bir sey olursa daha iyi olur

(Wifi kartim var ama 1 adaptoru kayboldu ve 100mbps download 20 mbps Upload Paketim olmasina ragmen hiz testi sonucu fotografta gozuktugu gibi cok sacama ve bazen kafayi yiyiyor yani dun 5mbps zart zor goruyordum nedenini bilmiyorum o bi yana daha 5 gun once gece 3'te ve evde kimse evde yokken bile 2-4 mbps gibi cok ama cok yavas hizlar verdigi oluyordu en son 2017'de falan bir siteye girerken Sitenin 5-10 saniye yuklenmesini bekliyordum herhalde)

Ekran görüntüsü 2025-06-07 112730.webp

Hiz testi Atma imkaniniz var mi hocam ??? Ayrica Wifi 5 alt katta olmasina ragmen goruyormu ve iyi hiz veriyor mu ???

Hiz testi Atma imkaniniz var mi hocam ??? Ayrica Wifi 5 alt katta olmasina ragmen goruyormu ve iyi hiz veriyor mu ???
5 ghz ye bağlı full çekiyor veya 1 diş eksik 110mbs paket kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wifi 6e laptop wifisi ile hemen hemen yakın değerleri aldım.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-07 saat 13.21.55_1f44b1f0.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-07 saat 13.21.55_1f44b1f0.webp
    63.6 KB · Hit: 12

wifi 6e laptop wifisi ile hemen hemen yakın değerleri aldım.
Peki isinma sorunu varmi hocam ??

Yani urunu 1900 kisi almissa 220 kisi falan 3 ve alti puan vermis kopma veya isinma veya farkli sorunlar belirtmisler Genel olarak yorumlara baktigimda laptoplarda iyi fakat masaustunde sorunlar cikiyormus mesela usb portunun bozulmasi vs. Ama fiyatida dusuk zaten pek bir sey baklememek lazim dediginiz gibi neyse bi bakayim daha iyi oneri gelmezse onu alacagim

Normalde bunu alacaktim kampanya ile 100-200TL'yer falan geliyordu ama 1 tanesi geri odeme yapma sorunlari var diye ve alirken 1000TL Odedigimiz icin ve o zaman 1000Tl nakit yanimda olmadigi icin alamadim bakayim kampanya bu Ayda olursa cekeyim sundan bir tane

Hocam bende yeni topladığım kasa için aldım kasa gelmediği için pek deneme fırsatım olmadı hız testi ve 1 maç rekabetçi attım test amaçlı.

Hocam bende yeni topladığım kasa için aldım kasa gelmediği için pek deneme fırsatım olmadı hız testi ve 1 maç rekabetçi attım test amaçlı.
Bunu birde yanında bt 5.3 adaptör almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri