Neler Yeni

Wifi ağ genişletici ethernetli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
Ben pcme realtek rtl8192ce wifi kart almıştım ancak aşırı yetersiz hızlar veriyor en fazla aldığım hız 250kbps ben de wifi ağ genişleticiler gördüm hem prize takılıyor hem de altında ethernet girişi var pcye takılabiliyor sizce ne almam gerekir marka konusunda takıldım kaldım. Bütçe 100tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
benim fikrim eğer müsayitsen wifi adaptörü kullanmak mecburiyetinde değilsen. gereken metre kadar ethernet kablosu alman . ben çok çektim bunun derdini. ping dessen 200lerde oluyordu . ethernet kablosu taktım modemle pc arası 20m . gayet güzel oldu hızım arttı pingim 50 80 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim fikrim eğer müsayitsen wifi adaptörü kullanmak mecburiyetinde değilsen. gereken metre kadar ethernet kablosu alman . ben çok çektim bunun derdini. ping dessen 200lerde oluyordu . ethernet kablosu taktım modemle pc arası 20m . gayet güzel oldu hızım arttı pingim 50 80 arası
Çok haklısın ben de çok isterdim ethernet ama malesef evde ethernet çekmem çok zor bu yıla kadar laptop kullanıyodum sıkıntı yoktu ama bu yıl pc alınca mecbur bu yollara giriştim gelecek yıla kadar idare edecek bişey bulsam yeter sınava hazırlanıyorum video izleyemiyorum online test çözemiyorum baya sıkıntı oldu çok oyun oynayamıyorum zaten sadece internette rahat gezdirsin beni yeter şuanlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
ozaman tavsiye edebilceğim tek şey. xiomi nin wifi dağıtıcı adaptörüdür