Ev 240m² modemle uzatıcıyı bağlayacağım yer arası 18-20 metre civarında modemimde 5Ghz yayın varEvin boyutu modemle uzatıcı arası mesafe ınternet hızı 2.4-5 ghz yayın gibi bilgiler eksik
Ev 240m² modemle uzatıcıyı bağlayacağım yer arası 18-20 metre civarında modemimde 5Ghz yayın var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da ekleyeyim modemle uzatıcıyı bağlayacağım oda arasında 3 duvar var 20 metre ötedeki modem için bu saydıgınız cihazlar yerine range extender olarak çalışabilen 5 ghz bandında çalışan bir router alın veyahut prizden prize menzil uzatımı yapan cihazlardan tercih edin 20 metre 3 duvar arkası mesafeden bu cihazlar yeterli performansı sunmaz sallıyorum bnm evimde router olarak mi 3c var cihazda 5ghz destegi yok ama cihazı ben şuan modemden gelen ethernet kablosu ile wifi yaymak için kullanıyorum ama cihazda birde gelen wifi ı tekrarlama moduda mevcut 4 antenli 2 alıcı 2 verici olarak çalışıyor o modda sanırsam ama bu cihazlardan daha iyi performans verir hemde daha stabil çalışıyor ben evimde ayrıca mi repeater 2 kullanıyorum ama mesafe ve duvar sayısı daha az
Hocam daha yeni girdim foruma yeni farkettim 140 yazacağıma 240 yazmışım ev 140m2 ve tenda a9 modelini aldımHocam 240m2 yer için menzil arttırıcılar iş görmeyebilir. Evin her alanında kablosuz sorununu ortadan kaldırma istiyorsan Mesh teknolojine geçiş yapmalısın. Ev içerisinde yüzdeyüzlük bir yayın yapmış olacaksın ve tek bir ağ adı olacak. Asusun Lyra Mini si mevcut 3lü olarak satılıyor. Bu ürün bayağı sağlam tavsiye ederim.
ASUS Lyra Mini 400MBPS-867MBPS DUAL-BANT WI-FI MESH KABLOSUZ-AC ROUTER (3,LÜ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS Lyra Mini 400MBPS-867MBPS DUAL-BANT WI-FI MESH KABLOSUZ-AC ROUTER (3,LÜ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com