U uğurBY 80+ Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 16 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim uğur 19 Eylül 2020 #1 wifi ağının altında güvenlik uyarısı yazıyo bazı internetten okuduğum yerlerden bilgi alıp bişeyler denedim ama orda yaznalar la aynıydı.
wifi ağının altında güvenlik uyarısı yazıyo bazı internetten okuduğum yerlerden bilgi alıp bişeyler denedim ama orda yaznalar la aynıydı.
3 38890 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 9,227 En İyi Cevap 15 19 Eylül 2020 #2 uğurBY yazmış: wifi ağının altında güvenlik uyarısı yazıyo bazı internetten okuduğum yerlerden bilgi alıp bişeyler denedim ama orda yaznalar la aynıydı. Devamı için tıklayın... Wifi güvenlik ayarlarınızı yapılandırın. Evdeki Wi-Fi Bağlantısının Güvenliği İçin 5 Kritik Adım | Karel Evinizin tamamını kapsayan Wi-Fi ağı, gerekli güvenlik önlemlerine sahip olmadığı takdirde, davetsiz misafirlerin ağınıza bağlanmaları için açılan bir kapıdır. www.karel.com.tr
uğurBY yazmış: wifi ağının altında güvenlik uyarısı yazıyo bazı internetten okuduğum yerlerden bilgi alıp bişeyler denedim ama orda yaznalar la aynıydı. Devamı için tıklayın... Wifi güvenlik ayarlarınızı yapılandırın. Evdeki Wi-Fi Bağlantısının Güvenliği İçin 5 Kritik Adım | Karel Evinizin tamamını kapsayan Wi-Fi ağı, gerekli güvenlik önlemlerine sahip olmadığı takdirde, davetsiz misafirlerin ağınıza bağlanmaları için açılan bir kapıdır. www.karel.com.tr