Neler Yeni

Wifi Ampul Kapalıyken Anahtar Açık tutulur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
Bilicra Mood Wifi Ampul satın aldım. Ampulü kullanmadığım zamanlarda anahtarı enerji vermeye devam edecek şekilde bırakır ve ampulü telefondan kapatırsam;
1. Ampulün ömrü daha hızlı biter mi?
2. Elektrikler gidip geldiğinde anahtar zaten enerji verdiği için elektrikler geldiği anda ampule zarar verir mi?

Nachi

80+ Platinum
Bilicra Mood Wifi Ampul satın aldım.
Hayırlı olsun.
Ampulü kullanmadığım zamanlarda anahtarı enerji vermeye devam edecek şekilde bırakır ve ampulü telefondan kapatırsam;
1. Ampulün ömrü daha hızlı biter mi?
Uzaktan komut alacağı için, evet daha hızlı bitebilir.
2. Elektrikler gidip geldiğinde anahtar zaten enerji verdiği için elektrikler geldiği anda ampule zarar verir mi?
Kaliteliyse olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Fırat Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun.

Uzaktan komut alacağı için, evet daha hızlı bitebilir.

Kaliteliyse olacağını sanmıyorum.
"komut almaya her an hazır olduğu için daha hızlı biter" demek istediniz sanırım. Ama ampulün uygulamasında birkaç ekstra özellik var (x tarih veya saatte kapat, y tarih veya saatte ampulü yeniden aç gibi) ve bu özellikler ancak ampul aktif iken, anahtardan enerji kesilmediği taktirde çalışabilecek özellikler. Böyle bir şey varsa ampul kapalı da dursa her zaman açmaya hazır şekilde tutmak ömrüne pek zarar vermez diye düşünmüştüm ama ampulün fiyatı 120 lira, 90 liraya aldım. Bu fiyatın akıllı ampuller için ne seviye kalite ifade ettiğini bilmiyorum.

Top Bottom