Wifi arada yok oluyor

weistN

80+
Reaksiyon skoru
0
Belli bir zamanı olmaksızın gece 3 olsun akşam olsun wifi yok oluyor direk ethernet ile baglanabiliyorum İnternete. Müşteri hizmetlerini 2 veya 3 kere aradım.İlk aradığımda 100mb fazla geliyor o yüzden kopmalar oluyor diye 50 mb düşürelim dedi tamam dedim ama hala ayni sorun devam etti.
2.aradigimda sıfırlama faln yaptı,modemi kapat 5,10dk dinlendirme yapalım dedi yaptık daha devam ediyor sorun.Modemi açıp kapatınca geliyor wifi ama dediğim gibi herhangi bir saatte gidiyor sürekli yapan bisey değil arada yapıyor.

Son düzenleme:
Modem değerlerine bakmak lazım. Farklı adaptörle deneyin, kablo ucu jakları yenileyin, ek yerlerini kontrol edin.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir, Ethernet sağ tık, özellikler, yapılandır, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Wifi içinde
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir, wifi sağ tık, özellikler, yapılandır, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri, Plan ayarları değiştir, gelişmiş güç ay. değiştir.
Kablosuz bağ. ayarları; Güç tasarrufu, pilde ve prizde, en yüksek performans

Modem değerlerine bakmak lazım. Farklı adaptörle deneyin, kablo ucu jakları yenileyin, ek yerlerini kontrol edin.

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir, Ethernet sağ tık, özellikler, yapılandır, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Wifi içinde
Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve Paylaşım Merkezi, Bağdaştırıcı ayarlarını değiştir, wifi sağ tık, özellikler, yapılandır, güç yönetimi, güç kazancı işaretli ise kaldırın.
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçenekleri, Plan ayarları değiştir, gelişmiş güç ay. değiştir.
Kablosuz bağ. ayarları; Güç tasarrufu, pilde ve prizde, en yüksek performans
Hiç bir cihazda gözükmüyor wifi sadece pc de değil.yok oluyo wifi direk kapatıyor, ama modemin isiklari normal bir şekilde yaniyor

Geri