Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 442
Arkadaşlar 5G çekmiyor 2.4G de kopup duruyor kablo alana kadar ne yapmami onerirsiniz
Telefonda mı kopuyor bilgisayarda mı?Arkadaşlar 5G çekmiyor 2.4G de kopup duruyor kablo alana kadar ne yapmami onerirsiniz
Bilgisayarda hocamTelefonda mı kopuyor bilgisayarda mı?
Telefonda ve testleri bir sorun yoksa yarın gidip herhangi bir marka cat6 kablo almanı öneririm.Bilgisayarda hocam
Internet testlerinde her şey mis gibi hatta indirme yaparken bile cok sorun olmuyor ama oyun oynarken 999+ ping oluyor ya da kopuyor
çok uzaktayım hocam en kısa 10 metre arada 2 tane perdeli duvar var ama laptop kullanırken böyle olmuyordu 2.4G ile yıllarca idare ettimmodem mesafe ne kadar?
Bana da beyaz kablo lazımdı hocam teşekkürler alayım o zaman bunun 15 metresiniTelefonda ve testleri bir sorun yoksa yarın gidip herhangi bir marka cat6 kablo almanı öneririm.
bende 15 metresi var 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum gönül rahatlıyla alabilirsin.çok uzaktayım hocam en kısa 10 metre arada 2 tane perdeli duvar var ama laptop kullanırken böyle olmuyordu 2.4G ile yıllarca idare ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bana da beyaz kablo lazımdı hocam teşekkürler alayım o zaman bunun 15 metresini