Neler Yeni

Wifi Çoğaltıcı ama DSL bağlantısı ile

Astrasf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Bilal
Merhaba,
3 katlı bir binada oturuyorum, 1. katında ofisim var evim de 3. katta,
modemime gelen gri DSL kablosunu 2 farklı kabloya böldüm, gündüzleri modemi ofise götürüp takıyorum akşamları da çıkarken modemimi alıp evime gidip evimdeki DSL bağlantısına bağlayıp kullanıyorum,
fakat bunu yapmak istemiyorum evime yeni modem almam gerekli fakat nasıl bir modem alacağımı bulamadım..
DSL ile interneti alıp normal modem gibi interneti vermesini istiyorum.. Bana böyle bir modem önerir misiniz? (Link atarsanız daha mutlu olurum.)
WhatsApp Görsel 2023-11-17 saat 10.30.56_694d8928.jpg

Astrasf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki aynanda hem evimde hem de ofisimde modem açık kalsa ikisinde de bağlantı oluyor mu?

Astrasf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Bilal
Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Kocabaşoğlu
Ama birisi bağlanırsa hızın düşebilir.

Astrasf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Bilal
Sıkıntı olmaz ya hangisini kullanıyorsam onu açarım, işim olmayanı kapatırım.

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba,
3 katlı bir binada oturuyorum, 1. katında ofisim var evim de 3. katta,
modemime gelen gri DSL kablosunu 2 farklı kabloya böldüm, gündüzleri modemi ofise götürüp takıyorum akşamları da çıkarken modemimi alıp evime gidip evimdeki DSL bağlantısına bağlayıp kullanıyorum,
fakat bunu yapmak istemiyorum evime yeni modem almam gerekli fakat nasıl bir modem alacağımı bulamadım..
DSL ile interneti alıp normal modem gibi interneti vermesini istiyorum.. Bana böyle bir modem önerir misiniz? (Link atarsanız daha mutlu olurum.)Alıntıyı görüntüle
Tenda v12 öneririm
Kapsama alanıda fazla

Son düzenleme:

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
ikinci modemi bridge yapıcaksın cogaltıcı olacak. zor bir işlem degil aldıgın cogu modemde bu ozellik vardır ama kenetic tp link vb. markalarda yazılım iyi oldugu için iki aynı markayı kullandıgında bu gibi işlemler kolay ugrastırmadan sıkıntısız yapılabiliyor. yerinde olsam aynı marka model alırım cok eski model kullanıyorsan aldıgın modemde köprü yapılıyor mu yapılıyorsa youtubedan detaylı anlatımı var mı yok mu ona bakarım.

Astrasf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Bilal
ikinci modemi bridge yapıcaksın cogaltıcı olacak. zor bir işlem degil aldıgın cogu modemde bu ozellik vardır ama kenetic tp link vb. markalarda yazılım iyi oldugu için iki aynı markayı kullandıgında bu gibi işlemler kolay ugrastırmadan sıkıntısız yapılabiliyor. yerinde olsam aynı marka model alırım cok eski model kullanıyorsan aldıgın modemde köprü yapılıyor mu yapılıyorsa youtubedan detaylı anlatımı var mı yok mu ona bakarım.
şu an kullanıdığım modem, turkcell superonline dan gelen modem.. aynısından bulmam zor olur diye bu modemi aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an kullanıdığım modem, turkcell superonline dan gelen modem.. aynısından bulmam zor olur diye bu modemi aldım.
(yukarıda arkadaşın attığı modem)

Astrasf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Bilal
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular