Neler Yeni

Wifi hızındaki rahatsız edici yavaşlama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Netspeed kullanıyorum. Çarşamba gününe kadar gayet akıcı şekilde kullanırken ondan sonra download hızında çakılmalar almaya başladım. Garip şekilde upload ve pingde sıkıntı olmadı.
Bu sorunları kablolu olarak test yaptığımda bir problem olmadı. ISS moden arayüzünden kanal ayarları ile oyna dedi de hepsini değiştirdim aynı sorun oldu.
Acil yardım bekliyorum. Aşağıda hızlar böyle.
GCnXfDgWwAAyD6J

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,291
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ben 4 yıldan uzun süredir Netspeed kullanıyorum. Son 3 ayda 3 kere internetim gitti aradım düzelttiler. Dün gece yine gitti kendiliğinden geri geldi. İnternet siteleri eskisinden geç açılıyor. Bir problem var ya kendilerinde ya da alt yapılarında.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
C Ş
5GHz hızında dene. 2,4 GHz diğer kablosuz cihazlarla çatışma yaşatıyor olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5GHz hızında dene. 2,4 GHz diğer kablosuz cihazlarla çatışma yaşatıyor olabilir.
Özellikle 5.0 GHZ deniyorum. Annemin telefonu eski olduğu için 2.4 üzerinden de wifi açmıştım. Onun etkisi de var mıdır?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
C Ş
Özellikle 5.0 GHZ deniyorum. Annemin telefonu eski olduğu için 2.4 üzerinden de wifi açmıştım. Onun etkisi de var mıdır?
Onun etkisi olmaz büyük ihtimal. 5.0 ile 2.4 farklı dalga boyları olduğu için çatışma yaşatmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki donanımsam bir cihaz etkiler mi? Wifinin alanını arttıran cihazlar vs.

Top Bottom