Up. (Bende öğrenmek istiyorum.)2.4 mü 5 mi nasıl öğreneceğim bilgisi olan var mı
Bir şey farkettim benim wifide normalde 24 mpbs ama burada 72 yazıyor ?Gaz değil hocam GHz. Telefonda Wİ-Fİ ismine tıklayınca kaç GHz bağlantı olduğu yazıyor.
o modemle arandaki veri aktarım hızı diye biliyorumBir şey farkettim benim wifide normalde 24 mpbs ama burada 72 yazıyor ?
Gerçek hıza speedtest.net 'den bakın. O maksimum hız veya desteklenen hız olabilir.Bir şey farkettim benim wifide normalde 24 mpbs ama burada 72 yazıyor ?
Fiberle beraber 24 mbps demişti tt deki adam ama daha 15 i göremedim hiç. Hep 15 lerdeGerçek hıza speedtest.net 'den bakın. O maksimum hız veya desteklenen hız olabilir.
kullandığın internet sağlayıcısına, bulunduğun konuma, altyapına, kullandığın paketine göre değişirkaç mbps hız alıyorsunuz wifide
Tarifenizdeki hızdan daha düşük hız alıyorsanız servis sağlayıcınız ile görüşün. Wİ-Fİ'da hız düşmesi oluyor. LAN kablosu ile test edin.Fiberle beraber 24 mbps demişti tt deki adam ama daha 15 i göremedim hiç. Hep 15 lerde