ahenk'
80+ Silver
Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/6448764023
buna telefon dışında bakamıyor muyum şimdi2.4 mü 5 mi nasıl öğreneceğim bilgisi olan var mı
Biz 100 ödeyip bu değerleri alıyoruz (daha doğrusu babam 100 ödediğini sözlüyor)Daha upload hiç 1 i görmedi. Download ise Max 13.8 i gördükullandığın internet sağlayıcısına, bulunduğun konuma, altyapına, kullandığın paketine göre değişir
soru hangi internet sağlayıcısını kullanıp kaç ₺'ye ne kadar hız alıyorsunuz olmalıydı
Tarifenizdeki hızdan daha düşük hız alıyorsanız servis sağlayıcınız ile görüşün. Wİ-Fİ'da hız düşmesi oluyor. LAN kablosu ile test edin.
Babam uğraşmaz ki onla. Ben halledebilir miyim acaba ?Tarifenizdeki hızdan daha düşük hız alıyorsanız servis sağlayıcınız ile görüşün. Wİ-Fİ'da hız düşmesi oluyor. LAN kablosu ile test edin.
ama işte hangi sağlayıcı hangi paketBiz 100 ödeyip bu değerleri alıyoruz (daha doğrusu babam 100 ödediğini sözlüyor)Daha upload hiç 1 i görmedi. Download ise Max 13.8 i gördü
Fiber var binada. Yeni taşındık ama Max 13 alıyorum. Modem kötü olduğundan olabilir mi ? TP link kullanıyoruz. 2 yıl önce aldık taama işte hangi sağlayıcı hangi paket
eğer 20mbps'ye kadar diye yazıyorsa size 1 de verebilirler sahip olduğunuz altyapıya bağlı olarak 15 de verebilirler
tarifenizin screenshot'ını atma imkanınız var mı burayaFiber var binada. Yeni taşındık ama Max 13 alıyorum. Modem kötü olduğundan olabilir mi ? TP link kullanıyoruz. 2 yıl önce aldık ta
Onu şu an atamam ama 16 alıyoruz. Adam interneti bağlamaya geldiğinde "şanslısın fiber var 24 e kadar alırsın dedi.tarifenizin screenshot'ını atma imkanınız var mı buraya
bilemiyorumOnu şu an atamam ama 16 alıyoruz. Adam interneti bağlamaya geldiğinde "şanslısın fiber var 24 e kadar alırsın dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modemden kaynaklı olabilir mi ? TP link var
paneldeyim şuan ama bende hangi bölümde bulamadımPanelde yazar.
Alıntıyı görüntüle
tam oraya kadar girdim kablosuz ağ ayarlarındayım ama band yok deliricempaneldeyim şuan ama bende hangi bölümde bulamadım