Yardım Wifi operatör sorunlari

Galvatron

80+
Reaksiyon skoru
65
Şuan Turknet deyim. 1000 MB yarısından çoğunu alıyorum ama arkadaşlar ile oyuna girince ya onların oyunu benim yüzümden bozuluyor yada bende sürekli karakter hareket etmek yerine ışınlanıyor gibi oluyor. O yüzden yeni bir operatör bakıyorum önerebilir misiniz yada bunun çözümü var mı

Şuan Turknet deyim. 1000 MB yarısından çoğunu alıyorum ama arkadaşlar ile oyuna girince ya onların oyunu benim yüzümden bozuluyor yada bende sürekli karakter hareket etmek yerine ışınlanıyor gibi oluyor. O yüzden yeni bir operatör bakıyorum önerebilir misiniz yada bunun çözümü var mı
Yarısını nerden alıyorsun niye yarısı yani modemin kötü?

Ve neyle bağlanıyorsun masa ustunde wifi adaptör mu kullanıyorsun?

Yarısını nerden alıyorsun niye yarısı yani modemin kötü?

Ve neyle bağlanıyorsun masa ustunde wifi adaptör mu kullanıyorsun?
MSI B650M GAMING PLUS WIFI anakart kullanıyorum. Türknet in altyapısı var. Türknet güncel modemini verdi. Ve ben böyle bir sorun yaşıyorum. İndirme ve yüklemede sorunyok. Ping 2 ama böyle bir sorun var

ping 2 olabilir jitter değerin pinglw aynı olması lazım yada 1-2 puan ustu olması satbil olduğuna işaret kabloyla deneme şansın varsa kabloyle dene modemin olduğu yerde sana bakan tarfata ayna olabilir gardırop olabilr bunlar büyük etkenler

ping 2 olabilir jitter değerin pinglw aynı olması lazım yada 1-2 puan ustu olması satbil olduğuna işaret kabloyla deneme şansın varsa kabloyle dene modemin olduğu yerde sana bakan tarfata ayna olabilir gardırop olabilr bunlar büyük etkenler
Oda aynı değerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri