Yardım WiFi şifresi değişirse cihazların bağlantısı kopar mı?

Leaden_Viever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
Arkadaşlar merhaba ben wifi nin şifresini değiştirmek istiyorum ancak evde WPS ile bağlanan cihazlar var değiştirirsem bu cihazların bağlantısı kopar mı yoksa hala bağlanmaya devam edebilirler mi?

Arkadaşlar merhaba ben wifi nin şifresini değiştirmek istiyorum ancak evde WPS ile bağlanan cihazlar var değiştirirsem bu cihazların bağlantısı kopar mı yoksa hala bağlanmaya devam edebilirler mi?
WPS'de de şifre girilmiyor mu? Kopar

Mantıken değiştirince diğer cihazların bağlantısı kopmayacaksa neden değiştirelim? Modemi çöpe atardık

Mantıken değiştirince diğer cihazların bağlantısı kopmayacaksa neden değiştirelim? Modemi çöpe atardık
Sorumu anlamadınız sanırım koptuğunu bende biliyorum ama wps de şifre girmeden direk bağlantısını yapıyor ben 2 ay da bir şifre değiştiriyorum evde kullandığım cihazlarda wps kullanmaya başladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biliyorum da. Yine şifre girilyior. PSP'de ben de wps'den bağlanıyordum ancak modem şifresini yine giriyordum
Bilmiyorum hocam bende düğmeye bastıktan sonra direk bağlanıyor

Son düzenleme:
kopuyor wps ile tekrar bağlaman lazım 1 2 cihazda bende aynısını yapıyorumda şifre değişince kopuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,032
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri