Neler Yeni

Yardım WiFi şifresi değişirse cihazların bağlantısı kopar mı?

Leaden_Viever

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba ben wifi nin şifresini değiştirmek istiyorum ancak evde WPS ile bağlanan cihazlar var değiştirirsem bu cihazların bağlantısı kopar mı yoksa hala bağlanmaya devam edebilirler mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar merhaba ben wifi nin şifresini değiştirmek istiyorum ancak evde WPS ile bağlanan cihazlar var değiştirirsem bu cihazların bağlantısı kopar mı yoksa hala bağlanmaya devam edebilirler mi?
WPS'de de şifre girilmiyor mu? Kopar

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Mantıken değiştirince diğer cihazların bağlantısı kopmayacaksa neden değiştirelim? Modemi çöpe atardık

Leaden_Viever

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mantıken değiştirince diğer cihazların bağlantısı kopmayacaksa neden değiştirelim? Modemi çöpe atardık
Sorumu anlamadınız sanırım koptuğunu bende biliyorum ama wps de şifre girmeden direk bağlantısını yapıyor ben 2 ay da bir şifre değiştiriyorum evde kullandığım cihazlarda wps kullanmaya başladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam biliyorum da. Yine şifre girilyior. PSP'de ben de wps'den bağlanıyordum ancak modem şifresini yine giriyordum
Bilmiyorum hocam bende düğmeye bastıktan sonra direk bağlanıyor

Son düzenleme:

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ramazan Demirci
kopuyor wps ile tekrar bağlaman lazım 1 2 cihazda bende aynısını yapıyorumda şifre değişince kopuyor

Top Bottom