Neler Yeni

Yardım Wifi şifresini doğru yazmama rağmen yanlış şifre hatası alıyorum

ArisMhena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Duman
Arkadaşlar Casper Nirvana s500 kullanciisiyim wifiye bağlanırken problem yaşıyorum şifreyi doğru girmeme rağmen ağ güvenlik anahtarı doğru değil . Lütfen yeniden deneyin hatasıyla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum iyi günler

Ekler

• IMG_20220511_171839.jpg
    IMG_20220511_171839.jpg
    2.9 MB · Hit: 21

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Arkadaşlar Casper Nirvana s500 kullanciisiyim wifiye bağlanırken problem yaşıyorum şifreyi doğru girmeme rağmen ağ güvenlik anahtarı doğru değil . Lütfen yeniden deneyin hatasıyla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum iyi günler
knk o internetlerin 5g si olabilir veya 4.5 g knk 5 veya 4.5 g ye bağlanıyorsan başka şifre yazman gerekir ama normal sayı olmadan yazıyorsa istediğiniz şifre olabilir

ArisMhena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk o internetlerin 5g si olabilir veya 4.5 g knk 5 veya 4.5 g ye bağlanıyorsan başka şifre yazman gerekir ama normal sayı olmadan yazıyorsa istediğiniz şifre olabilir
Kanka şifreyi değiştirmiştim önceden kendi belirledigim şifreyi kullanıyorum diğer bilgisayarda oluyor ama bunda olmuyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Hocam modemi resetlemeyi deneyebilirsin başıma benzer bir durum gelmişti. Olmazsa laptop modelini internette aratıp wifi driverı kurmak işe yarayabilir.

ArisMhena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam modemi resetlemeyi deneyebilirsin başıma benzer bir durum gelmişti. Olmazsa laptop modelini internette aratıp wifi driverı kurmak işe yarayabilir.
Hocam wifi resetledim hala değişmedi driver kurup yazarm teşekkürler

Top Bottom