knk o internetlerin 5g si olabilir veya 4.5 g knk 5 veya 4.5 g ye bağlanıyorsan başka şifre yazman gerekir ama normal sayı olmadan yazıyorsa istediğiniz şifre olabilirArkadaşlar Casper Nirvana s500 kullanciisiyim wifiye bağlanırken problem yaşıyorum şifreyi doğru girmeme rağmen ağ güvenlik anahtarı doğru değil . Lütfen yeniden deneyin hatasıyla karşılaşıyorum yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum iyi günler
Kanka şifreyi değiştirmiştim önceden kendi belirledigim şifreyi kullanıyorum diğer bilgisayarda oluyor ama bunda olmuyorknk o internetlerin 5g si olabilir veya 4.5 g knk 5 veya 4.5 g ye bağlanıyorsan başka şifre yazman gerekir ama normal sayı olmadan yazıyorsa istediğiniz şifre olabilir
knk hata var demekkiKanka şifreyi değiştirmiştim önceden kendi belirledigim şifreyi kullanıyorum diğer bilgisayarda oluyor ama bunda olmuyor
Hocam wifi resetledim hala değişmedi driver kurup yazarm teşekkürlerHocam modemi resetlemeyi deneyebilirsin başıma benzer bir durum gelmişti. Olmazsa laptop modelini internette aratıp wifi driverı kurmak işe yarayabilir.