Neler Yeni

Yardım Wifi Sinyal arttırma hk.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Arkadaşlar komşum wifi şifresini verdi altyapı gelene kadar fakar onlar 1.katta ben 3.kattayım ve çekmiyor benim evimden.Hangi aleti almalıyım acaba ? Kendi evime takıp sinyali arttırabilirmiyim aldığım cihazla

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Muhammet Kürkçü
Arkadaşlar komşum wifi şifresini verdi altyapı gelene kadar fakar onlar 1.katta ben 3.kattayım ve çekmiyor benim evimden.Hangi aleti almalıyım acaba ? Kendi evime takıp sinyali arttırabilirmiyim aldığım cihazla
Hocam bir şekilde ethernet kablosu çekip bir Router alın. En sağlıklı yöntem bu.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir şekilde ethernet kablosu çekip bir Router alın. En sağlıklı yöntem bu.
İşte onu kabul etmeyebilirler sadece telefondan internet kullanacağım.acaba bi cihaz yok mudur alıp kendi evimde sinyali güçlendirebilecek

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İşte onu kabul etmeyebilirler sadece telefondan internet kullanacağım.acaba bi cihaz yok mudur alıp kendi evimde sinyali güçlendirebilecek
apartmanda priz olsaydı xiaominin bi aleti vardı onu alıp takardınız bizde işe yaramıştı kopup duran bağlantıyı full çektirmişti

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam sadece wifi güçlendirici ile bu iş olmaz gibime geliyor. Evet internete girersiniz ama girerken acı çekersiniz. Bu dediklerim kaliteli bir güçlendirici içinde geçerli.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Muhammet Kürkçü
Telefondan komşunuz wifi ına bağlanarak evinizde en çok çeken yerde bi speed test yaparmısınız?

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
İlla apartmana mı takmak lazım benim evde taksam olmaz mı ?
valla zaten o aletde sinyale ulaştığından uzaksa o da çekmeyebilir yanlış bilmiyorsam o sinyali alıp daha uzağa dağıtıyor ama sinyali alamazsa neyi dağıtacak ki sizin evde de alamaz gibi

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Hocam sadece wifi güçlendirici ile bu iş olmaz gibime geliyor. Evet internete girersiniz ama girerken acı çekersiniz. Bu dediklerim kaliteli bir güçlendirici içinde geçerli.
Anladım sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondan komşunuz wifi ına bağlanarak evinizde en çok çeken yerde bi speed test yaparmısınız?
Evde hiç çekmiyor wifi yi görmüyor sadece 2.kata kadar çekiyor

valla zaten o aletde sinyale ulaştığından uzaksa o da çekmeyebilir yanlış bilmiyorsam o sinyali alıp daha uzağa dağıtıyor ama sinyali alamazsa neyi dağıtacak ki sizin evde de alamaz gibi
Hiç umut yok yani :(

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Muhammet Kürkçü
Anladım sağolun

Evde hiç çekmiyor wifi yi görmüyor sadece 2.kata kadar çekiyor
Hocam o zaman 2 seçeneğiniz tek var. Ya ara kata bir şekilde bir wifi güçlendirici takacaksınız yada mecbur ethernet kablosu çekeceksiniz başka yolu yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Salu
Top Bottom