Faydasini goruyor musun peki etkili miXiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Uzun bir süredir kullanıyorum.
Bir süre sonra hızı düşüyor. Modemden gelen 50mbps buna bağlanınca 16mbps geliyordu. Aynı oda içinde denedim.Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yaklaştırıcı - Güçlendirici 300Mbps (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Uzun bir süredir kullanıyorum.
Senin onerin neBir süre sonra hızı düşüyor. Modemden gelen 50mbps buna bağlanınca 16mbps geliyordu. Aynı oda içinde denedim.
Amazon yorumlarında da aynı şeyi yazanlar mevcut.
Evet evde kullanıyorum ben. Ev biraz büyük olduğu için benim odamdan salona modemin kendi wifi bağlantısı tek diş geliyor normalde. Bu cihazı salonda bir prize takıp bağlantıları yaptım. Kendi odamdan wifiyi kullandığım gibi salonda da kullanabiliyorum.Faydasini goruyor musun peki etkili mi
Bilemiyorum böyle bir durumla karşılaşmadım ben. Yani tabii ki düşüş oluyor ama sizin bahsettiğiniz kadar düşüşe rastlamadım.Bir süre sonra hızı düşüyor. Modemden gelen 50mbps buna bağlanınca 16mbps geliyordu. Aynı oda içinde denedim.
Amazon yorumlarında da aynı şeyi yazanlar mevcut.
Bakiyorum suanlik onerdiklerini atarsan bakarımBütçeniz ne kadar?
Bakiyorum suanlik onerdiklerini atarsan bakarım
2.4ghz Max 16 vermiyor. Arkadaşımda Xiaomi 4c var hızın tamamını alıyor.2.4ghz olanlarlar max 16mbps hiz verir. 5ghz modemler kisa mesafeli ama yuksek hız verir. tenda falan oneriyorlardi
Senin önerdiğin var mi2.4ghz Max 16 vermiyor. Arkadaşımda Xiaomi 4c var hızın tamamını alıyor.