Win 10 dan win11 e geçme hatası

Reaksiyon skoru
2
merhabalar
windows 10 kullanıcısıyım ve windows 11 e geçmek istiyorum ancak pc sistem denetimde şöyle bir hata alıyorum
bu bilgisayar güvenli önyükleme özelliği desteklemelidir yazıyor bu hatayı aldırmadan usb ye win 11 atsam yüklesem sistem veya yazılım vb. şey başıma gelirmi iyi günler
1748110338305.webp

Anakartında TPM 2.0 desteği yok. Windows 11 kuramazsın

Bios da secure boot şeklinde bir ayar olur kapatıp açılabilir ondan bahsediyor olabilir alt kısmındaki bilgi linkine tıklayarak tam ne diyor öğrenebilirsiniz sanırım

Windows yükseltme yoluyla değil direkt format yoluyla geçerseniz başınıza gelebilecek sıkıntıları en aza indirirsiniz.

Hocam oradan yapacağınıza iso dosyası indirerek yapın (16 Gb flasha iso dosyanızı indirin ve bios ayarlarına girip flashı seçin sonrasında windows penceresi çıkacak ilerleyin ve kullanacağınız işletim sistemini seçin sonrasında herşeyi halledip size verecek)

Hocam oradan yapacağınıza iso dosyası indirerek yapın (16 Gb flasha iso dosyanızı indirin ve bios ayarlarına girip flashı seçin sonrasında windows penceresi çıkacak ilerleyin ve kullanacağınız işletim sistemini seçin sonrasında herşeyi halledip size verecek)
onu biliyorum hocam bu hatada bişey olurmu sıkıntı çıkarmı
yoksa bende öyle yapcam

Geri