Win 10 Format Atamıyorum

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar yine merhaba.Format atıcam,flashı windows üzerinden hazır ettim.Biosa giriyorum.Şimdi ne yapmam gerek çoğu kişi flashını en 1. Konuma al diyor ama boot menüsünde öyle almalı bir şey yok.Sadece en üstteki şeyler değiştiriliyor.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.5 MB · Hit: 77
Arkadaşlar yine merhaba.Format atıcam,flashı windows üzerinden hazır ettim.Biosa giriyorum.Şimdi ne yapmam gerek çoğu kişi flashını en 1. Konuma al diyor ama boot menüsünde öyle almalı bir şey yok.Sadece en üstteki şeyler değiştiriliyor.
Şu rehberdeki adımları kontrol edin.

Sorunum burada yok ama flash hazır takılı boot ayarından flashı falan herşeyi seçtim ama windows yüklenme kısmı açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunum burada yok ama flash hazır takılı boot ayarından flashı falan herşeyi seçtim ama windows yüklenme kısmı açılmıyor

Bios ile bir işin yok. Eğer biosta 1. sırada Windows Boot Manager olmazsa sistem açılmaz.
Boot menü tuşuyla sürücülerin listelendiği ekrana geçip Flash belleğini seçerek faormatı başlatman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,436
Üyeler
187,511
Son üye
Dxan
Geri