ahmetcanturhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Şu rehberdeki adımları kontrol edin.Arkadaşlar yine merhaba.Format atıcam,flashı windows üzerinden hazır ettim.Biosa giriyorum.Şimdi ne yapmam gerek çoğu kişi flashını en 1. Konuma al diyor ama boot menüsünde öyle almalı bir şey yok.Sadece en üstteki şeyler değiştiriliyor.
donanimarsivi.com
Sorunum burada yok ama flash hazır takılı boot ayarından flashı falan herşeyi seçtim ama windows yüklenme kısmı açılmıyorŞu rehberdeki adımları kontrol edin.
Rehber - Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi
Herkese selamlar, bu yazımda sizlere detaylıca Windows kurulumu nasıl yapılır bunu anlatacağım. Çoğumuzun format adı verdiği temiz kurulumu şu nedenlerle yapmak istiyor olabilirsiniz: 1 - Sisteminize bir virüs bulaştı ve sistemin sağlığı için yeniden kurmak istediniz. 2 - Yeni bir sistem aldınız...donanimarsivi.com
Sorunum burada yok ama flash hazır takılı boot ayarından flashı falan herşeyi seçtim ama windows yüklenme kısmı açılmıyorŞu rehberdeki adımları kontrol edin.
Rehber - Detaylı Windows 10-11 yükleme/temiz kurulum rehberi
Herkese selamlar, bu yazımda sizlere detaylıca Windows kurulumu nasıl yapılır bunu anlatacağım. Çoğumuzun format adı verdiği temiz kurulumu şu nedenlerle yapmak istiyor olabilirsiniz: 1 - Sisteminize bir virüs bulaştı ve sistemin sağlığı için yeniden kurmak istediniz. 2 - Yeni bir sistem aldınız...donanimarsivi.com
Bios ile bir işin yok. Eğer biosta 1. sırada Windows Boot Manager olmazsa sistem açılmaz.Arkadaşlar yine merhaba.Format atıcam,flashı windows üzerinden hazır ettim.Biosa giriyorum.Şimdi ne yapmam gerek çoğu kişi flashını en 1. Konuma al diyor ama boot menüsünde öyle almalı bir şey yok.Sadece en üstteki şeyler değiştiriliyor.