Neler Yeni

Win 10 veya 11 kaldırır mı bu pc?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Kullandığınız laptop arkadaşımda da var. Onun 12 GB RAM'i ve 2 GB 940MX ekran kartı var. Onda da bu düzenlediğim NTLite Windows 10 Home'u kurduk. Oyunlarda ekran kartını maximumda kullanamıyor. İşlemci kaynaklı darboğaz oluyor herhalde sizin işlemciyle aynı.
Ben de ekran kartından tam performans alamıyordum. Onun ekran kartının frekans değerleri de 135 veya 405sabitleniyor olabilir.
Auss gpu tweak indirsin oradan max sıcaklığı 80 ayarlasın. 80'i geçerse 75 yapabilir. Sonra laptop yeniden başlatsın ve tekrar gpu tweak açsın. Açınca msi afterburner programındaki gibi fps, sıcaklık, kullanım değerlerini açsın ekran kartından tam performans alır

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
çok iyi olur. eğer düzgün çalışmazsa mecbur 7 ye geçicem geri
Mediafire
Google Drive
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ekran kartından tam performans alamıyordum. Onun ekran kartının frekans değerleri de 135 veya 405sabitleniyor olabilir.
Auss gpu tweak indirsin oradan max sıcaklığı 80 ayarlasın. 80'i geçerse 75 yapabilir. Sonra laptop yeniden başlatsın ve tekrar gpu tweak açsın. Açınca msi afterburner programındaki gibi fps, sıcaklık, kullanım değerlerini açsın ekran kartından tam performans alır
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu dediğinizi arkadaşıma söyleyeceğim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Mediafire
Google Drive
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bu dediğinizi arkadaşıma söyleyeceğim.
Ben bu sorunu yaşarken sistem tam güçte çalışmadığı için sıcaklıklar 55-60 geziyordu onda da öyledir

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
çok iyi olur. eğer düzgün çalışmazsa mecbur 7 ye geçicem geri
Bu arada hocam aklıma gelmişken söyleyeyim Windows 7'nin ürün anahtarı sıkıntısız çalışacaktır.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
Bu arada hocam aklıma gelmişken söyleyeyim Windows 7'nin ürün anahtarı sıkıntısız çalışacaktır.
verdiğin iso'yu rufus'la usb'ye yükledim ve bilgisayara format atıyordum fakat internete bağladım gayri ihtiyare bir şekilde. internete bağlayınca hesap girmeyi zorunlu kıldı hesap girdim bu seferde pin koy diye zorunluluk koydu pin ekle ye tıkladığım an kitlenip kalıyor 1 saattir bekliyorum bir dakika bekleyin diyip dönüyor. bilgisayarı kapattım açtım usb'yi çektim bilgisayar tekrar windows kurulumundan başlıyor fakat internete bağlandığı için internete bağlanma yerini es geçemiyorum. nasıl sıfırdan tekrar format atabilirim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
verdiğin iso'yu rufus'la usb'ye yükledim ve bilgisayara format atıyordum fakat internete bağladım gayri ihtiyare bir şekilde. internete bağlayınca hesap girmeyi zorunlu kıldı hesap girdim bu seferde pin koy diye zorunluluk koydu pin ekle ye tıkladığım an kitlenip kalıyor 1 saattir bekliyorum bir dakika bekleyin diyip dönüyor. bilgisayarı kapattım açtım usb'yi çektim bilgisayar tekrar windows kurulumundan başlıyor fakat internete bağlandığı için internete bağlanma yerini es geçemiyorum. nasıl sıfırdan tekrar format atabilirim
LAN kablosunu sökünce tekrar istiyor mu? (WİFİ üstünden de bağlanmış olabilirsiniz.) İstiyorsa tekrar format atın hocam.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
LAN kablosunu sökünce tekrar istiyor mu? İstiyorsa tekrar format atın hocam.
lan bağlamadım hiç wifi bağlansın mı diye sorduğu yerde gayri ihtiyare bağladım wifi'yi. bu haldeyken sıfırdan nasıl format atıcam pc yi tuştan kapatıp açtığımda sanki uyku moduna girmiş gibi oluyor açtığımda direk kaldığı yerden devam ediyor. tuşa uzun süre bastığımda 1 kere sıfırdan açıldı geri kalan denemelerimin hepsinde kaldığı yerden devam etti.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
lan bağlamadım hiç wifi bağlansın mı diye sorduğu yerde gayri ihtiyare bağladım wifi'yi. bu haldeyken sıfırdan nasıl format atıcam pc yi tuştan kapatıp açtığımda sanki uyku moduna girmiş gibi oluyor açtığımda direk kaldığı yerden devam ediyor. tuşa uzun süre bastığımda 1 kere sıfırdan açıldı geri kalan denemelerimin hepsinde kaldığı yerden devam etti.
Laptobun güç tuşuna basılı tutun açıkken, sonra kapanacak otomatik.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Konuyu bu katagoriye mi açıcam emin değilim.
İ5 2450m 2.50ghz işlemci
6gb ram ddr3
GT 520MX VE graphics 3000 gpu var
orjinalde leptop win 7 ultimate'di sonradan 8.1 pro yapmışlar ama bluetooth gibi bazı driverlar kurulmamış veya 8.1 desteklemiyor emin değilim. bu sistem 10'a geçebilir mi veya 11'e
önerileniriniz nelerdir 7 de kalsın mı 8.1 mi 10mu 11mi
En sağlıklısı win 7 de kalmak

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,026
İsim
Emre Zengin
Yaptınız mı hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,090
Üyeler
167,053
Son üye
Ahmed-Emin
Top Bottom