Win 11 e Geçmelimiyim

Reaksiyon skoru
101
Merhaba arkadaşlar şuanda win 10 kullanıyorum sistemime format atmak istiyorum sizce win 11 e artık geçmelimiyim şuanda win 11 indiriliyor sizce geçmelimiyim sistemim imzamda

Merhaba arkadaşlar şuanda win 10 kullanıyorum sistemine format atmak istiyorum sizce win 11 e artık geçmelimiyim şuanda win 11 indiriliyor sizce geçmelimiyim sistemim imzamda
Sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bu sistemde geçebilirsin.

Sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bu sistemde geçebilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam şuanda usb ye yazılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercihe bağlı ama buglar artıyor diye gördüm denetim masasında bile bug varmış sanırım
Cevabınız için teşekkür ederim hocam bug işi şansa bağlı sanırım hocam bazi kişilerde sorun oluyor bazılarında sorun olmuyormuş misal yayıncıların çoğu win 11 kullanıyor

Cevabınız için teşekkür ederim hocam bug işi şansa bağlı sanırım hocam bazi kişilerde sorun oluyor bazılarında sorun olmuyormuş misal yayıncıların çoğu win 11 kullanıyor
Evet hocam ayrıca win 11in tasarımı gerçekten çok güzel

Bende de başta çok bug oluyordu sonra azaldı şuanda alt tab atınca görev yöneticisinde aşağı attığım uygulama aşağı kayıyor arada onun dışında bir bug sorunu yaşamıyorum daha doğrusu denk gelmedim diyelim.

Windows 11 Home kullanıcısıyım. Arada bir iki bug ile karşılaşabiliyorum ama bunlar düzelir elbet. Aman aman şeyler değil ama günlük kullanımda rahatsız edebiliyor şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,149
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri