Neler Yeni

Win 11 e Geçmelimiyim

Merhaba arkadaşlar şuanda win 10 kullanıyorum sistemime format atmak istiyorum sizce win 11 e artık geçmelimiyim şuanda win 11 indiriliyor sizce geçmelimiyim sistemim imzamda

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar şuanda win 10 kullanıyorum sistemine format atmak istiyorum sizce win 11 e artık geçmelimiyim şuanda win 11 indiriliyor sizce geçmelimiyim sistemim imzamda
Sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bu sistemde geçebilirsin.

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Merhaba arkadaşlar şuanda win 10 kullanıyorum sistemime format atmak istiyorum sizce win 11 e artık geçmelimiyim şuanda win 11 indiriliyor sizce geçmelimiyim sistemim imzamda
Tercihe bağlı ama buglar artıyor diye gördüm denetim masasında bile bug varmış sanırım

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum bu sistemde geçebilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam şuanda usb ye yazılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tercihe bağlı ama buglar artıyor diye gördüm denetim masasında bile bug varmış sanırım
Cevabınız için teşekkür ederim hocam bug işi şansa bağlı sanırım hocam bazi kişilerde sorun oluyor bazılarında sorun olmuyormuş misal yayıncıların çoğu win 11 kullanıyor

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci

Cevabınız için teşekkür ederim hocam bug işi şansa bağlı sanırım hocam bazi kişilerde sorun oluyor bazılarında sorun olmuyormuş misal yayıncıların çoğu win 11 kullanıyor
Evet hocam ayrıca win 11in tasarımı gerçekten çok güzel

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,961
İsim
Emre Zengin

Bende de başta çok bug oluyordu sonra azaldı şuanda alt tab atınca görev yöneticisinde aşağı attığım uygulama aşağı kayıyor arada onun dışında bir bug sorunu yaşamıyorum daha doğrusu denk gelmedim diyelim.

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Windows 11 Home kullanıcısıyım. Arada bir iki bug ile karşılaşabiliyorum ama bunlar düzelir elbet. Aman aman şeyler değil ama günlük kullanımda rahatsız edebiliyor şahsen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom