WİN 11 PRO KEY 20 TL Alınır mı?

Ben çok ön yargılıydım sonra 2 pcyi de geçirdim hemen alışıyorsun çok da farkı yok zaten. Tek alışamadığım şey oyun içinde klavyeden müzik değiştirirken çalan şarkının sol üstte yazmaması. Direkt silmişler, ayarı açma diye de bir şey yok. Araştırdım ms storedan program indirin diyorlar onu da ben yapmam. Çok kötü olmuş.

W10 ya da 11 normal kullanıcı için gram farketmiyor. Senin için w11'e geçmek demek tema değişmesi demek başka bir şey değişmeyecek. Şuan w10 da isen 10 kalsın sıfırdan kuracaksan w11 kur.
aslında format atıcaktım pc yavaşladı . win 11 e geçicem diğer arkadaşların demesiyle birlikte şimdi

aslında format atıcaktım pc yavaşladı . win 11 e geçicem diğer arkadaşların demesiyle birlikte şimdi
Geç dediğim gibi senin için farketmicek en azından güzel bir görüntü kazanmış olursun. Sağ click değişiyor. Verdiğim kodu powershell'den yönetici olarak yaz eski sağ click'e dönecek.
reg add "HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32" /f /ve

steamde bile %37si windows 10 kullanıyor demeniz lazımdı.
efsane olarak anılan windows 7 bile desteğini kaybetmeye yakınken pazar payı olarak windows 10 onu büyük farkla geçmişti.
windows 10un kullanım oranını windows 11 4 yıl sonrasında dahi geçemedi
Alıntıyı görüntüle
bunun sebebinin w8'in leş gibi olduğunu herkes bilir

bunun sebebinin w8'in leş gibi olduğunu herkes bilir
hocam win8 bence arayüz dışında gayet iyiydi ama yine de
win7 2009da çıktı
win8 2012de
win10 2015de çıktı
win11 2021de çıktı
win7 ile win10 arasında 6 yıl var
win10 ile win11 arasında da 6 yıl var.
windows 10 çıktığı zaman da windows 7 eşit derecede eski bir işletim sistemi idi.
windows 11 pek kabul görmedi bu yüzden
zaten bu mantıkla da 2027 veya 2028de win12 çıkabilir ben de direk ona geçerim

Geri