- Reaksiyon skoru
- 6,471
Ne yapmam gerek?
Son düzenleme:
Windows PE üzerinden yükseltme yapamazsınız. Size de onu söylüyor. Win32 modu (sıradan Windows) üzerinden setup.exe yi açın.
Peki sebebi nedir?Windows PE üzerinden yükseltme yapamazsınız. Size de onu söylüyor. Win32 modu (sıradan Windows) üzerinden setup.exe yi açın.
Windows PE üzerinden yükseltme yapamazsınız. Size de onu söylüyor. Win32 modu (sıradan Windows) üzerinden setup.exe yi açın.
Buranın ana amacı temiz kurulum yada onarma yapmaktır. Bozuk ise bozuk şekilde yükseltme yapılamasın diye Win32 modundan zorunda tutuyor Microsoft.Peki sebebi nedir?
O zaman Windows'un olduğu partitionu biçimlendirmeden direkt kurun. Windows.old da durmuş olacak her şey. Win32 modundan da PE de ki gibi açabiyorsunuz. ISO dosyasının içinden yada USB den sources klasörüne girin ve oradaki setup.exe yi açın yeterli.Peki sebebi nedir?
Post automatically merged:
Alıntıyı görüntüle
Win PE üzerinden yüklemeye çalışmamında sebebi bu hep hata veriyor
Dediğiniz yoldan setup'ı kurmaya çalıştığımda şu hatayı aldım 'Buranın ana amacı temiz kurulum yada onarma yapmaktır. Bozuk ise bozuk şekilde yükseltme yapılamasın diye Win32 modundan zorunda tutuyor Microsoft.
Post automatically merged:
O zaman Windows'un olduğu partitionu biçimlendirmeden direkt kurun. Windows.old da durmuş olacak her şey. Win32 modundan da PE de ki gibi açabiyorsunuz. ISO dosyasının içinden yada USB den sources klasörüne girin ve oradaki setup.exe yi açın yeterli.
| Bu yükseltme yolu desteklenmiyor. Lütfen Kurulum'u kapatın ve medyanın kök dizininden yeniden başlatın veya geri dönün ve başka bir yükleme seçimi yapın. |
Ben yükseltme yapın demedim. Normal format kısmından C diskini seçip ileri demeyi söyledim. Her şeyiniz Windows.old klasörüne taşıncak. Kurduktan sonra oradan alabilirsiniz dosyalarınızı ve daha sonra cleanmgr ya da Dism++ ile Windows.old'u silebilirsiniz.Dediğiniz yoldan setup'ı kurmaya çalıştığımda şu hatayı aldım '
Bu yükseltme yolu desteklenmiyor. Lütfen Kurulum'u kapatın ve medyanın kök dizininden yeniden başlatın veya geri dönün ve başka bir yükleme seçimi yapın.
'
Dediğinizi pek anlamadım. benim windows tamir edilmesi gerek dosyaları bozuk onu nasıl düzeltebileceğimi merak ediyorumBen yükseltme yapın demedim. Normal format kısmından C diskini seçip ileri demeyi söyledim. Her şeyiniz Windows.old klasörüne taşıncak. Kurduktan sonra oradan alabilirsiniz dosyalarınızı ve daha sonra cleanmgr ya da Dism++ ile Windows.old'u silebilirsiniz.
Normal kurma kısmında diski biçimlendirmeden ileri deyin ve çıkan Windows.old bilgilendirmesine tamam deyin bu kadar.Dediğinizi pek anlamadım. benim windows tamir edilmesi gerek dosyaları bozuk onu nasıl düzeltebileceğimi merak ediyorum
Win 10 iso sundada hata alıyorumNormal kurma kısmında diski biçimlendirmeden ileri deyin ve çıkan Windows.old bilgilendirmesine tamam deyin bu kadar.