Neler Yeni

Win 11'e yükselttikten sonra driverlere ne olur?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?

EmreE38

80+ Silver
Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?
sistemi hiç formatlamadan yükseltme yaptınız herhalde bence sil yükle yapın

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
yükseltme ile sorun çıkabilir. bazıları sorun yaşamıştı. temiz kurulum daha iyi olabilir. Ne sorun çıkabilir bilemem ama temiz kurulum iyidir

EmreE38

80+ Silver
Ne gibi bir zararı olabilir ki hocam Windows da izin veriyor zaten yükseltme yapmaya..
zararı değilde driver indirirken hani işletim sistemine göre indiriyoruz ya onun için sil yükle yap demiştim

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,366
İsim
Mert Metshi
bir sey olmaz hocam otomatik gerekli suruculeri indirmistir

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçime kurt düşürdünüz formatladım temiz kurulum yaptım..

The Semih

80+ Gold
Kanka temiz kurulum yap direkt çünkü normal hali bile sorunlu yükseltme yaptıysan ekstra birsürü problem çıkartır.

Top Bottom