Win 11'e yükselttikten sonra driverlere ne olur?

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?

Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?
sistemi hiç formatlamadan yükseltme yaptınız herhalde bence sil yükle yapın

yükseltme ile sorun çıkabilir. bazıları sorun yaşamıştı. temiz kurulum daha iyi olabilir. Ne sorun çıkabilir bilemem ama temiz kurulum iyidir

bir sey olmaz hocam otomatik gerekli suruculeri indirmistir

İçime kurt düşürdünüz formatladım temiz kurulum yaptım..

Kanka temiz kurulum yap direkt çünkü normal hali bile sorunlu yükseltme yaptıysan ekstra birsürü problem çıkartır.

Geri