Win 7 64 bit mi wim 8.1 64 mi ?

core 2 quad 9500 ssd almana gerek yok ssd oyunu performansını değil windowsta gezinmeni internet girmeyi falan hızlandırır ddr2 ram yerine ddr3 ram tercih ederseniz performans artar 8.1 e geçin derim daha güncel ve daha kullanışlı
ben kesinlikle katılmıyorum sakın geçme w 8'e ben windows7 deydim ssd taktırıp windows 8.1 pro ya geçtim hiç memnun değilim ya windows 7 de kal (ama eğer kalıcaksan kesinlikle antivirüs al) ya da windows 10 a geç(sakın 32 bit alma 64 bit al yoksa yazık edersin internette 12 tl ye office + w 10 pro oem kodlar onu alabilirsin)

ben kesinlikle katılmıyorum sakın geçme w 8'e ben windows7 deydim ssd taktırıp windows 8.1 pro ya geçtim hiç memnun değilim ya windows 7 de kal (ama eğer kalıcaksan kesinlikle antivirüs al) ya da windows 10 a geç(sakın 32 bit alma 64 bit al yoksa yazık edersin internette 12 TL ye office + w 10 pro oem kodlar onu alabilirsin)
evet görüş açısı her kişi memnun kalmaz onu bilemem ben memnunum şu anda

evet görüş açısı her kişi memnun kalmaz onu bilemem ben memnunum şu anda
yani eğer oyun oynuyorsa(ki cs go oynuyormuş) windows 8.1 işletim sistemini akıl hastesindeki deliler bile önermez windows 7 ve 10 oyun için en iyi işletim sistemleridir ama eğer oyun oynamıyorsan sen windows 8 iyidir kullanabilirsiniz görüntü olarak w 7 den iyidir

yani eğer oyun oynuyorsa(ki cs go oynuyormuş) windows 8.1 işletim sistemini akıl hastesindeki deliler bile önermez windows 7 ve 10 oyun için en iyi işletim sistemleridir ama eğer oyun oynamıyorsan sen windows 8 iyidir kullanabilirsiniz görüntü olarak w 7 den iyidir
bende buna katılmıyorum her hali 7 den daha iyi ayrıca oyun içinde tam olarak konuşamazsın çünkü bazı anakatlar windows 8 ile daha uyumlu çalışıyor

bende buna katılmıyorum her hali 7 den daha iyi ayrıca oyun içinde tam olarak konuşamazsın çünkü bazı anakatlar windows 8 ile daha uyumlu çalışıyor
abi sen yanlış anladın ben eski laptoplar için diyorum mesela şu an sana yazdığım laptop benden daha yaşlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri