EFI Shell
80+ Gold
Dahası
Evet.kaydedip çıktıktan sonra format işlemi başlayacak mı?
Evet.kaydedip çıktıktan sonra format işlemi başlayacak mı?
Şimdi ekran geldi bir aksilik yaşarsam yazabilir miyim size?Evet.
Evet, bu konudan yazmaya devam edebilirsiniz.Şimdi ekran geldi bir aksilik yaşarsam yazabilir miyim size?
Teşekkür ederim şu an Windows yükleniyor ekranındayım sadece C diskini sildim D dikine karışmadım.Evet, bu konudan yazmaya devam edebilirsiniz.
Videodan izlediğim kadarıyla Windows yeniden başlatılacak kısmında USB'yi çıkarmam gerekiyormuş onu kaçırmazsam iyi olacakEvet, bu konudan yazmaya devam edebilirsiniz.
Kaçırsanız da bir şey olmaz. Kurulumdan çıkınca USB'yi çıkartırsınız olur biter.Teşekkür ederim şu an Windows yükleniyor ekranındayım sadece C diskini sildim D dikine karışmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videodan izlediğim kadarıyla Windows yeniden başlatılacak kısmında USB'yi çıkarmam gerekiyormuş onu kaçırmazsam iyi olacak
Çok teşekkürler yardımınız için hallettim format işlemi başarıyla tamamlandıKaçırsanız da bir şey olmaz. Kurulumdan çıkınca USB'yi çıkartırsınız olur biter.
Merhaba, Windows etkinleştirmem gerekiyor https://www.pttavm.com/windows-81-p...ok7UWVhWq_2GV-b9i9TyYlVtWhIFdvXxoCm3MQAvD_BwEKaçırsanız da bir şey olmaz. Kurulumdan çıkınca USB'yi çıkartırsınız olur biter.
Gerekmiyor aslında. Windows'u etkinleştir yazısı ile kullanabilirsiniz. Ama bu ürün anahtarını da alabilirsiniz tabii.Merhaba, Windows etkinleştirmem gerekiyor https://www.pttavm.com/windows-81-p...ok7UWVhWq_2GV-b9i9TyYlVtWhIFdvXxoCm3MQAvD_BwE
Buradaki uygun mudur? Windows 8.1 pro kurulu şu anda. Ya da sizin önerebileceğiniz bir site link falan var mı?
Şöyle bir durum var : ben valorant indirdim ama "gerekli bir programı kuramadık lütfen tekr deneyin" hatası alıyordum riota ticket attım konuştuk falan en son dediler ki Windows'unuzu etkinleştirmeniz gerekiyor dedi. Ne yapacağımı bilemedimGerekmiyor aslında. Windows'u etkinleştir yazısı ile kullanabilirsiniz. Ama bu ürün anahtarını da alabilirsiniz tabii.
Ne alaka ki? Windows'u etkinleştirince sorununuzun çözüleceğini zannetmiyorum. Ama siz bilirsiniz.Şöyle bir durum var : ben valorant indirdim ama "gerekli bir programı kuramadık lütfen tekr deneyin" hatası alıyordum riota ticket attım konuştuk falan en son dediler ki Windows'unuzu etkinleştirmeniz gerekiyor dedi. Ne yapacağımı bilemedim
Valorant Windows 10'dan öncesindeki sürümlerden desteğini çekmiş Şimdi ben format atmadan Windows 10'a geçiş yapabilir miyim? Şu an 8.1 pro 64 bit yüklüNe alaka ki? Windows'u etkinleştirince sorununuzun çözüleceğini zannetmiyorum. Ama siz bilirsiniz.
Windows kurmak, halk arasındaki format atmak oluyor zaten. Temiz kurulum yaparak geçin yani format atın.Valorant Windows 10'dan öncesindeki sürümlerden desteğini çekmiş Şimdi ben format atmadan Windows 10'a geçiş yapabilir miyim? Şu an 8.1 pro 64 bit yüklü