WİN10 DAN 11 E GEÇİŞ

x-onia

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba arkadaşlar benim orijinal lisanslı Windows 10 um var ben bunu 11 e geçirebilir miyim lisansım kaybolmadan?
Ya da nasıl yapabilirim çünkü update kısmında çıkmıyor . Sadece bilgisayarınızın Win 11 e hazır olup olmadığını kontrol edin diyor.

Merhaba arkadaşlar benim orijinal lisanslı Windows 10 um var ben bunu 11 e geçirebilir miyim lisansım kaybolmadan?
Ya da nasıl yapabilirim çünkü update kısmında çıkmıyor . Sadece bilgisayarınızın Win 11 e hazır olup olmadığını kontrol edin diyor.
10/11 aynı keydir, update te çıkmazsa temiz kurulum yaparak geçebiirsin,

geçebilirsiniz. bu süre zarfında lisansınız kaybolmaz. microsoftun sitesinden setup indirip yapabilrsiniz

10/11 aynı keydir, update te çıkmazsa temiz kurulum yaparak geçebiirsin,
geçebilirsiniz. bu süre zarfında lisansınız kaybolmaz. microsoftun sitesinden setup indirip yapabilrsini
Tamamdır teşekkür ediyorum. Ben temiz kurulum yaparsam lisansım gider diye düşünmüştüm.
Ayrıca update de çıkmasının bir yolu yok mu böyle basit bir şekilde olsun istiyorum son çare olarak temiz kurulum yapayım istiyorum.

Tamamdır teşekkür ediyorum. Ben temiz kurulum yaparsam lisansım gider diye düşünmüştüm.
Ayrıca update de çıkmasının bir yolu yok mu böyle basit bir şekilde olsun istiyorum son çare olarak temiz kurulum yapayım istiyorum.
baslat çalıstır winver yaz gelen ekranı at bakalım, güncelleme durumun ve build kaçtasın?

Ekler

• 1.png
    1.png
    2.8 MB · Hit: 41
baslat çalıstır winver yaz gelen ekranı at bakalım, güncelleme durumun ve build kaçtasın?
1725620937681.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarımın içindekiler silinmeden win11 kurabilir miyim? Flash ile

Son düzenleme:
Windows 11 Professional yüklemesi yapman lazım. Hataya düşüp; Home, Workstation, Enterprise falan yüklemesi yaparsan lisans keyini rüyanda görürsün, sakın :)
Flash bellekle yüklersem format atmama gerek var mı yoksa olanı günceller mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,141
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri