Neler Yeni

Win10 kendimi yönetici nasıl yaparım?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Bir program açtığınızda"bu uygulamanın bilsaharınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz"
Sorusuna evet cevabını veremiyorum çıkımıyor. Kendimi nasıl standart kullanıcıdan yönetici olarak değiştirebilirim?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Bir program açtığınızda"bu uygulamanın bilsaharınızda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz"
Sorusuna evet cevabını veremiyorum çıkımıyor. Kendimi nasıl standart kullanıcıdan yönetici olarak değiştirebilirim?
1. Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar seçeneğini belirleyin ve ardından, Aile ve diğer kullanıcılar altında, hesap sahibinin adını seçin ve ardından Hesap türünü değiştir seçeneğini belirleyin.

2. Hesap türü altında, Yönetici seçeneğini ve ardından Tamam seçeneğini belirleyin.

3. Yeni yönetici hesabıyla oturum açın.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Öncelikle "Kullanıcı hesapları" kısmına gir, ardından hangi kullanıcıyı yönetici yapmak istiyorsan ona tıkla ve özellikler kısmına gir. Karşına çıkan pencereden "Grup üyeliği" kısmına tıkla ve Yönetici yazan kısmı tikle.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar seçeneğini belirleyin ve ardından, Aile ve diğer kullanıcılar altında, hesap sahibinin adını seçin ve ardından Hesap türünü değiştir seçeneğini belirleyin.

2. Hesap türü altında, Yönetici seçeneğini ve ardından Tamam seçeneğini belirleyin.

Aile ve diğer kullanıcılar yok. Bilgisayarda tek hesap kayıtlı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu yönerge işinize yarayacaktır.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Denetim masası > kullanıcı hesapları > kullanıcı hesapları > hesap türünü değiştirin bu kısımdan yapabilirsiniz.

Öncelikle "Kullanıcı hesapları" kısmına gir, ardından hangi kullanıcıyı yönetici yapmak istiyorsan ona tıkla ve özellikler kısmına gir. Karşına çıkan pencereden "Grup üyeliği" kısmına tıkla ve Yönetici yazan kısmı tikle.
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum.
Windowsu tekrar yüklerken etkinleştirme anahtarı girmemiştim.etkinleştirilmemiş olduğu için kişiselleştiremiyordum.spmra tekrar yükledim Kerem abinin rehberinden cmd den etkinleştirdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,743
Üyeler
169,614
Son üye
Yasoo14
Top Bottom