Neler Yeni

Win10 pro key win11 de kullanılır mo

Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar saglamlisans dan win10 pro key almıştım win11 pro ya geçicem kullandığım keyim win11 proya olurmu pc ayni pc anakart vs. Ama oem flan var di jic bilmiyorum hamgi keyi aldim ne ise yarıyor flan vs.

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar saglamlisans dan win10 pro key almıştım win11 pro ya geçicem kullandığım keyim win11 proya olurmu pc ayni pc anakart vs. Ama oem flan var di jic bilmiyorum hamgi keyi aldim ne ise yarıyor flan vs.
Windows 10 pro kurman şart başta. Sonradan ücretsiz olarak 11'e geçebilirsin.

kırmızışarapp

80+ Silver
Hocam ama ben format atmak istiyorum pc ye
O kısmı tamamı ile bilmiyorum. Saglamlisanstan alınca lisans gitmiyor diye biliyorum. Bence önce windows üzerinden otomatik 11 upgrade yapın. Sonra sıfırlayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kısmı tamamı ile bilmiyorum. Saglamlisanstan alınca lisans gitmiyor diye biliyorum. Bence önce windows üzerinden otomatik 11 upgrade yapın. Sonra sıfırlayın.
Hocam sıfırlama yapmicam usb ile tamamen silicem tekrar win atcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SadıkSüngü
Temiz format atmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla ve evet Windows 10 Pro için aldığınız o key Windows 11 Pro'ya temiz kurulumla geçerseniz key çalışmaz ancak @SertAy dediği gibi yaparsanız key bozulmaz.

kırmızışarapp

80+ Silver

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hocam demek istediğiniz anakartta kalıyomu gibisinden bir şey sanırım bi fikrim yok fakat ürün anahtarını bulabilirseniz bir yere not alıp sonra formatla win 10 pro kurup ordan güncelleme ile win 11 pro ya geçiş yapabilirsin diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam demek istediğiniz anakartta kalıyomu gibisinden bir şey sanırım bi fikrim yok fakat ürün anahtarını bulabilirseniz bir yere not alıp sonra formatla win 10 pro kurup ordan güncelleme ile win 11 pro ya geçiş yapabilirsin diye düşünüyorum
Hocam win 10 pro kurup sonra win11 e guncelllemek uzun oluyor benim için direk win11 atıp sonra benim 10 proda kullandığım keyi etkinleştirmek istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temiz format atmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla ve evet Windows 10 Pro için aldığınız o key Windows 11 Pro'ya temiz kurulumla geçerseniz key çalışmaz ancak @SertAy dediği gibi yaparsanız key bozulmaz.
Key zaten bozulmaz etkinleştiremem ama ben güncelleme ile uğraşmak istemiyorum cok uzj sürüyor win1p pto kurcams sonra birdaha güncelleme yapicam

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Hocam win 10 pro kurup sonra win11 e guncelllemek uzun oluyor benim için direk win11 atıp sonra benim 10 proda kullandığım keyi etkinleştirmek istiyorum
hocam malesef biraz dediğin gibi uzun sürücek ama başka türlü yapamazsın win11pro key alırım yaparım dersen ona bişey diyemem ama masrafsız yolu bu sadece zamanını alıcak biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Paşadöner
hocam malesef biraz dediğin gibi uzun sürücek ama başka türlü yapamazsın win11pro key alırım yaparım dersen ona bişey diyemem ama masrafsız yolu bu sadece zamanını alıcak biraz
Win11proya yükseltirsem.kesinlikle key gecicekmi birde pc resetlenmiyor demi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,105
Üyeler
168,236
Son üye
ahmet21213
Top Bottom