bugraatilla
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
ben hem oyun oyun oynayacağım hem gündelik işlerde kullanacağım educationun özellikleri daha fazlaymış ama oyunlarda fps farkı olur mu pro ve education arasında
Pro ofisler için. Size ekstra bir faydası olmayacak.neden peki
İkisi de değil. Home öneriyorum.ben hem oyun oyun oynayacağım hem gündelik işlerde kullanacağım educationun özellikleri daha fazlaymış ama oyunlarda fps farkı olur mu pro ve education arasında
neden pekiİkisi de değil. Home öneriyorum.
ne farkı var fps farkı yaratır mıPro tabii ki.
Yaratmaz.neden peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne farkı var fps farkı yaratır mı
Pro ofisler için. Size ekstra bir faydası olmayacak.neden peki
o zamansa education daha mantıklı değil mi prodan daha çok özelliği varYaratmaz.
Home la pro arasında bariz fark var mı ?İkisi de değil. Home öneriyorum.
Home la pro arasında bariz fark var mı ?
Şuan home kullanıyorum pro ya geçmek iyi mi?
ağırlık var aynen ben de benim pcde mi sıkıntı var diyordum da ssdnin 1800mb okuma 800mb yazması olması lazım 15 saniyede açılıyor başlangıçta da uygulama olmamasına rağmen bu pcsi olan kişiler 5-6 saniye diyor eyvallahPro ofisler için. Size ekstra bir faydası olmayacak.
Education ise; Uygun fiyatlı Windows 10 öğrenci cihazları eğitim için üretilmiştir, böylece günlük öğrenci kullanımının zorlu ve karmaşasına dayanabilirler. Office 365 ProPlus ve modern bir cihazla birleştirilen Windows 10, kişiselleştirilmiş öğrenim sağlar, öğretmenlere zaman kazandırır ve öğrencileri kendi eğitimlerinin merkezine koyar.
Education çok ağırdır. Sizin işinize yaramaz.
Rica ederim.ağırlık var aynen ben de benim pcde mi sıkıntı var diyordum da ssdnin 1800mb okuma 800mb yazması olması lazım 15 saniyede açılıyor başlangıçta da uygulama olmamasına rağmen bu pcsi olan kişiler 5-6 saniye diyor eyvallah