nasıl yani keyi yazıp aktifleştirdiğimde win 11 pro mu olucak?Hayır key girdiğin anda pro oluyor
Evet benim öyle olmuştuhocam biliyorum bunu yapabilirim ama bilgilere erişebiliyorlar diye duydum güvenemedim ondan dolayı key alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yani keyi yazıp aktifleştirdiğimde win 11 pro mu olucak?
Hayır alakası yok HWID ile etkinleşiyor zararı yok. Çalışma mantığı Windows 7 key ini yükseltme yapmış gibi göstererek orijinal Windows 10 keyine dönüştürüyor ve Microsoft'un sunuculara kayıt ediyor ve senin PC'ye bağlıyor. Bilgisayarı internete bağladığın an Microsoft sunucularından keyi çekip Windows'unu lisanlıyor. İnternetten ucuza aldığın key ile aynı işlevi görüyor kısacasıhocam biliyorum bunu yapabilirim ama bilgilere erişebiliyorlar diye duydum güvenemedim ondan dolayı key alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl yani keyi yazıp aktifleştirdiğimde win 11 pro mu olucak?
key 20tl bir şey parası sorun değil ancak bende win 11 home olduğu için win11 pro keyi olurmu onu öğrenmeye çalışıyorumHayır alakası yok HWID ile etkinleşiyor zararı yok. Çalışma mantığı Windows 7 key ini yükseltme yapmış gibi göstererek orijinal Windows 10 keyine dönüştürüyor ve Microsoft'un sunuculara kayıt ediyor ve senin PC'ye bağlıyor. Bilgisayarı internete bağladığın an Microsoft sunucularından keyi çekip Windows'unu lisanlıyor. İnternetten ucuza aldığın key ile aynı işlevi görüyor kısacası