Neler Yeni

win7 professional 64 bit iso dosyası

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
arkadaşlar birazdan ssdmi birisine vereceğim satıyorum yani içinde windowsum kurulu ilk defa kendim bilgisayara format atmaya çalışcam çok hızlıca win7 professional 64 bit iso dosyası atarmısınız videolardan izliyerek format atmaya çalışacağım teşekkürler usb indircem attığınız dosyayı biraz heyecanlıyım alıcı bekliyor beni

ElectriX

80+ Silver
Windows 10 yüklesen? Win7 orijinal kalmamış olabilir.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ElectriX

80+ Silver

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
arkadaşlar birazdan ssdmi birisine vereceğim satıyorum yani içinde windowsum kurulu ilk defa kendim bilgisayara format atmaya çalışcam çok hızlıca win7 professional 64 bit iso dosyası atarmısınız videolardan izliyerek format atmaya çalışacağım teşekkürler usb indircem attığınız dosyayı biraz heyecanlıyım alıcı bekliyor beni
Bende var hocam orijinal iso. Ama forumda paylaşmak korsana giriyor galiba. Microsoftun sitesinden açık bularak temin edildi. Windwos 7 Ultimate var.

Şu anda win 10 u bedava ya alabiliyorsun. Daha hızlı hem. İstersen win 10 kullan.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orijinal Win7 kaldı mı bilmiyorum. İso veremiycem bu yüzden.
win10 iso dosyası atabilirmisiniz ozaman onu kurayım şimdilik diğer alacağım ssd gelesiye kadar deneyeyim hocam tekrardan ama adama ssdmi vercem harddik var ona kuracağım 500 gblık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende var hocam orijinal iso. Ama forumda paylaşmak korsana giriyor galiba. Microsoftun sitesinden açık bularak temin edildi. Windwos 7 Ultimate var.
size özelden yazabiliyorsam bana acil atabilirmisiniz ssd alıcım bekliyor ilk defa format atacağım usbden hemen videolar izleyecegim tekrardan özelden atabilirmisiniz acaba

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
win10 iso dosyası atabilirmisiniz ozaman onu kurayım şimdilik diğer alacağım ssd gelesiye kadar deneyeyim hocam tekrardan ama adama ssdmi vercem harddik var ona kuracağım 500 gblık
Mesaj otomatik birleştirildi:

size özelden yazabiliyorsam bana acil atabilirmisiniz ssd alıcım bekliyor ilk defa format atacağım usbden hemen videolar izleyecegim tekrardan özelden atabilirmisiniz acaba
tabii ki atarım.

ElectriX

80+ Silver
Burda aşağıda araç yazan şey var. onu indiricen, ondan doğru flaşa direkt kurabilirsin ya da iso olarak dosyayı alabilirsin.

ElectriX

80+ Silver
Videodaki iso dosyasını linkteki şeyi indirerek kurabilirsin. dikkat et, eğer videoya göre yapcaksan iso dosyasını dosya olarak yükle. Flaş varsa ona kurabiliyor yoksa. Eğer ben videoya göre yapmıcam dersen, direkt flaşa kurabiliyorsun.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Videodaki iso dosyasını linkteki şeyi indirerek kurabilirsin. dikkat et, eğer videoya göre yapcaksan iso dosyasını dosya olarak yükle. Flaş varsa ona kurabiliyor yoksa. Eğer ben videoya göre yapmıcam dersen, direkt flaşa kurabiliyorsun.
flasha iso dosyayı atcam 2 tane seçenek sununca altaki iso dvd tarzı bişi var onu seçtim ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,260
Üyeler
167,630
Son üye
hydraa0012
Top Bottom