Bilgisayar özelliklerini yazar mısın ? Ona göre bir şey diyeceğim ama win7 gerçekten artık kullanılmaz.hangisi dah performanslı vede laptopu satmadan önce kuracağım o yüzden win7 lazım
Win 8 32 Bit kurun.hangisi dah performanslı vede laptopu satmadan önce kuracağım o yüzden win7 lazım
diğer sitelerden önerebileceğin güvenilir olan varmı ?Düşükmüş win8.1 single language önerecektim ama stabil çalışmayabilir.
Win 7 starter iso türkçe dosyasını ise orjinal bir şekilde şuan bulamazsınız herhalde farklı sitelerden indirmeniz gerek.
Win 8.1 denemek isterseniz.
bana starter lazımAşağıda verdiğim sitede Starter yok ama Ultimate ve Pro var eğer istersen.
SANAL DARBE: windows indir sorgusuna yönelik arama sonuçları
bilgisayar windows mobil akıllı telefon hata çözümleriwww.sanaldarbe.club
Bu attığınız sitede starterıda buldum güvenilir mi çünkü bana güvenilir gelmedi win 7 starter 32/64 bit yazıyor starterın 64 biti yok diye biliyorum.Aşağıda verdiğim sitede Starter yok ama Ultimate ve Pro var eğer istersen.
SANAL DARBE: windows indir sorgusuna yönelik arama sonuçları
bilgisayar windows mobil akıllı telefon hata çözümleriwww.sanaldarbe.club
Evet şimdi bende buldum ve girdiğinde sadece 32 bit için indirme linki var. Bu siteden daha önce hiç denemedim. Windows 7'yi bırakalı baya uzun süre oldu. Ama ben bi sıkıntı çıkacağını pek sanmıyorum. Siteyi de bir YouTube videosunda görmüştüm.Bu attığınız sitede starterıda buldum güvenilir mi çünkü bana güvenilir gelmedi win 7 starter 32/64 bit yazıyor starterın 64 biti yok diye biliyorum.