RuthlV5
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
yabancı oyun üreticilerine karşı bi işe yaramaz onlar bile zaten farkında korsan olarak oyunlarının çıktığının ama bişey yapamazlar
yabancı oyun üreticilerine karşı bi işe yaramaz onlar bile zaten farkında korsan olarak oyunlarının çıktığının ama bişey yapamazlar
Ban yiyorlar nasıl ceza almıyorlarmış ya bende seni reportladım inşallah kısa süre içinde güzel süreli bir ban sana da gelirKonu açanlar nasıl ceza almıyor peki? Geçen gün PES nereden indirebilirim diye konu açmışlar.
boş yapma knk kaç kere açtım her seferinde KANKA BU YASAK diye gelen dallamalar oldu hiçbirindede bişey olmadı çünkü paylaşım yapmadımAynen yasak değil aynen aynen ayneeeeeeeen.
tck 243'ten hapse girebilirsin. Devlet unutmaz. Gayet güzel işe yarar. Onlar da karaktersiz insanların farkında evet sonuç ?yabancı oyun üreticilerine karşı bi işe yaramaz onlar bile zaten farkında korsan olarak oyunlarının çıktığının ama bişey yapamazlar
Harbiden o zaman CD Projekt RED'in direkt tutuklanması lazımdısuç mu ? bana bunun kanunda hangi maddede yazdığını açıklarmısın?
Devletimiz hukuk devleti değil dilan polatı çıkaran ve ona tazminat veren bir devlet sizce buna mı ceza verir.tck 243'ten hapse girebilirsin. Devlet unutmaz. Gayet güzel işe yarar. Onlar da karaktersiz insanların farkında evet sonuç ?
Adamlar ama korsan satışları durdurdu ve elde ettiği parayla yeni oyunlar yaptı.Harbiden o zaman CD Projekt RED'in direkt tutuklanması lazımdı
bunca zamandır korsan indiren bir kişi bile bırak hapsi yargılanmadı bile ne anlatıyon+tck 243'ten hapse girebilirsin. Devlet unutmaz. Gayet güzel işe yarar. Onlar da karaktersiz insanların farkında evet sonuç ?
Devletimiz hukuk devleti değil dilan polatı çıkaran ve ona tazminat veren bir devlet sizce buna mı ceza verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamlar ama korsan satışları durdurdu ve elde ettiği parayla yeni oyunlar yaptı.
Hocam rahatsız mısın şu an trollüyor musun ?,
bunca zamandır korsan indiren bir kişi bile bırak hapsi yargılanmadı bile ne anlatıyon+
Adam gibi git parayı bas al diğer insanlar enai mi de para veriyorArkadaşlar boş yapmayın. Sadece bu oyunu oynamak istedim benim günahım ne?
Ben kanunların eğilip bükülmediğini söylemedim zaten. Bahsettiğiniz isim daha dosyası hazırlanmamışken haberleri çıkmışken bana bir şey olmaz Soylu evimize gelip gidiyordu ben de girer çıkarım diyordu haklı da çıktı. Ama kanun belli hapis cezası olduğu belli. Bir gün büyük balığın karşısına siz gelirseniz sizi koruyacak biri yoksa süründürürler yani.Devletimiz hukuk devleti değil dilan polatı çıkaran ve ona tazminat veren bir devlet sizce buna mı ceza verir.
Ben ödeyemediğim oyunu korsan da oynarım yani kimse de karışamaz. 2000tl bir oyuna vermemek fakirlik değildir bunu da aklınızın bir köşesinde bulundurmanızı tavsiye ederim hocam.Devletimiz hukuk devleti değil dilan polatı çıkaran ve ona tazminat veren bir devlet sizce buna mı ceza verir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adamlar ama korsan satışları durdurdu ve elde ettiği parayla yeni oyunlar yaptı.