Skyrim legendary edition nereden indirebilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Offline oyun için para vermek zorunda değiliz dime.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet öğrenciyim fakir demesi ayrı bir komik.
Öğrencilikle ne alaka bu konu ? Suç işlemek için konu açıyorsun nasıl yaparım diye. Forum kuralını geçtim 155'i ararım.

Aynen :D

Emek hırsızı.
ahahahaa oyunlar korsana düştükten sonra zaten binlerce kişi kullanıyor artık o anda zaten emek bitmiş oluyor hadi desemki oyunu kendi hackledi o zaman emek hırsızı derim ama burda zaten korsana düşen oyun söz konusu

Arkadaşlar boş yapmayın. Sadece bu oyunu oynamak istedim benim günahım ne?

Öğrencilikle ne alaka bu konu ? Suç işlemek için konu açıyorsun nasıl yaparım diye. Forum kuralını geçtim 155'i ararım.
suç mu ? bana bunun kanunda hangi maddede yazdığını açıklarmısın?

Arkadaşlar boş yapmayın. Sadece bu oyunu oynamak istedim benim günahım ne?
mal knk bunlar takma çok onlarda korsan oynayacaktır illaki kendini savun korsan vs yasak değil

Aynen olum milletin durumu bu kadar mı kötü lan düzgünce oyun almıyor kimse lan 50 TL di oyun microsoft store da o kadar bile mi para veremiyorlar lan çıldırıyorum.

ahahahaa oyunlar korsana düştükten sonra zaten binlerce kişi kullanıyor artık o anda zaten emek bitmiş oluyor hadi desemki oyunu kendi hackledi o zaman emek hırsızı derim ama burda zaten korsana düşen oyun söz konusu
Tamam o binlerce kişi de emek hırsızı kul hakkı yiyen birer oe

Aynen olum milletin durumu bu kadar mı kötü lan düzgünce oyun almıyor kimse lan 50 TL di oyun microsoft store da o kadar bile mi para veremiyorlar lan çıldırıyorum.
olabilir knk 1 tl bile veremeyen vardır bundan sanane? isteyen alır oynar isteyen gider korsan indirir

olabilir knk 1 tl bile veremeyen vardır bundan sanane? isteyen alır oynar isteyen gider korsan indirir
Ne banane kardeşim sizin gibi oe lar yüzünden yapımcılar oyunları türkçe yapmıyor. O kadar 1000'lerce para verip ingilizce oynamak istemiyorum sizin yüzünüzden.

sitede korsan yasak diye bişey nerde yazıyor hocam burda ne korsan oyun paylaşılıyor nede link atılıyor sadece nerden indireceğini sormuş onlarda site vermiş korsan yasak falan değil boş yapmayın
Forum kuralları madde 14 : 14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı / talebi

Forum kuralları madde 14 : 14- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı / talebi

Konu açanlar nasıl ceza almıyor peki? Geçen gün PES nereden indirebilirim diye konu açmışlar.

suç mu ? bana bunun kanunda hangi maddede yazdığını açıklarmısın?

mal knk bunlar takma çok onlarda korsan oynayacaktır illaki kendini savun korsan vs yasak değil
Aynen yasak değil aynen aynen ayneeeeeeeen.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri