şöyle söyleyeyim gta 5 oynarken normalde drop yiyorum görev yöneticisi açık iken daha rahat oynatıyor anlamadım saçma bir şekildeaynı sorunu bende yaşıyorum ne oluyor yahu oyun oynarken görev yöneticisine girerken sistem kesitleri diyor cpu 100 de 100 anlamıyorum.
dur bakalım yorum atanlar olcakmı aynı sorunu bende yaşamaya başladım yeni güncellemelerden dolayı olduğunu düşünüyorum konuyu takipteyim.şöyle söyleyeyim gta 5 oynarken normalde drop yiyorum göreb yöneticisi açık iken daha rahat oynatıyor anlamadım saçma bir şekilde
hocam bu konu yüzünden windows 10'dan 7 ye geçtim 7de böyle sorunlar yok fakat 7 oyunlara çok uyarlı değil o yüzden tekrardan 10a geçtimdur bakalım yorum atanlar olcakmı aynı sorunu bende yaşamaya başladım yeni güncellemelerden dolayı olduğunu düşünüyorum konuyu takipteyim.
aynı durumu bende yaşıyorum bu konumuzda aynı geçeli 1-2 hafta oldu windows 7 de arkada çalışan uygulamalar ne güzel 30 40 iken win10da 150 tane işlem var büyük sıkıntı cidden işlemleri kapatsam hepsini sıkıntı çıkarırmı bilemedim.hocam bu konu yüzünden windows 10'dan 7 ye geçtim 7de böyle sorunlar yok fakat 7 oyunlara çok uyarlı değil o yüzden tekrardan 10a geçtim
aynen öyle cevaplayacak kimsede çıkmadı :/aynı durumu bende yaşıyorum bu konumuzda aynı geçeli 1-2 hafta oldu windows 7 de arkada çalışan uygulamalar ne güzel 30 40 iken win10da 150 tane işlem var büyük sıkıntı cidden işlemleri kapatsam hepsini sıkıntı çıkarırmı bilemedim.
i5 3470İşlemcin nedir?
%100 yazan bölümün kırmızı olması gerekmiyor muydu?Arkadaşlar saçma şekilde %100 hatası alıyorum driverları güncelledim görev yöneticisini açıyorum 100 olarak gözüküyor tam gelince 20lere düşüyor ne yapmalıyım?Alıntıyı görüntüle
Çalıştır msconfig yazarak buraya gelin
Alıntıyı görüntüle
Mavi işaretli yeri mutlaka işaretleyin ve gereksiz hizmetleri durdurun bu şekilde bir gözlemleyin ?