Neler Yeni

Windows 10 %100 Cpu Kullanımı

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
genelde windows defender tarama yaparken tüm işlemciyi sömürüyor aynısını bende yaşıyorum otomatik taramaları kapattım oyun içinde olmuyor ama tarama başlattığımda 100 ile 50 arasında işlemci yiyor
hocam şöyle diyim yeni formatladım windows 10a geçtim ve geçer geçmez %100 oldu böyle yani program acınca acılmıyor görev yöneticisini açınca açılıyor falan

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Aynısı bende de oluyor, pek sıkıntı etmiyorum.
Görev yöneticisini açtığımda 1 saniyeliğine öyle gözüküyor.
Sonra normal haline dönüyor zaten, %100 gözüküyor ama sistemde zorlanma yok.
Fan sesi falan da aynı, anlık öyle gözükme Windows'un yazılımsal bir hatası sanırım.

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
Aynısı bende de oluyor, pek sıkıntı etmiyorum.
Görev yöneticisini açtığımda 1 saniyeliğine öyle gözüküyor.
Sonra normal haline dönüyor zaten, %100 gözüküyor ama sistemde zorlanma yok.
Fan sesi falan da aynı, anlık öyle gözükme Windows'un yazılımsal bir hatası sanırım.
hocam bende saçma bir şekilde oyunlardada drop yiyorum

Osmanbayirr

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
hocam sadece nvidia var yani şöyle diyeyim yeni formatladım hiç bir şey yüklü değilken bile böyle
Gözlemledim kadarıyla yer yer cpu %100 kullanıma ulaşıyor galiba sabit durmuyor demi ?
arka plan uygulamalarını kapatın ve gelişmiş sistem ayarlarından en iyi peformans şekilde ayarla diyin öyle deneyin

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar saçma şekilde %100 hatası alıyorum driverları güncelledim görev yöneticisini açıyorum 100 olarak gözüküyor tam gelince 20lere düşüyor ne yapmalıyım?Alıntıyı görüntüle
Sonradan düsüyorsa sorun yok o galiba yazilimsal bir problem bir kaç kişide daha görmüstüm

efetoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
EmirEfe
Gözlemledim kadarıyla yer yer cpu %100 kullanıma ulaşıyor galiba sabit durmuyor demi ?
arka plan uygulamalarını kapatın ve gelişmiş sistem ayarlarından en iyi peformans şekilde ayarla diyin öyle deneyin
hocam görev yöneticisini açınca 100den düşüyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Çalıştır msconfig yazarak buraya gelin

Alıntıyı görüntüle

Mavi işaretli yeri mutlaka işaretleyin ve gereksiz hizmetleri durdurun bu şekilde bir gözlemleyin ?
bütün hizmetleri durduğumuz zaman bilgisayarda hehangi bi sıkıntı çıkmaz demi böyle yapmayı bende düşünüyordum çok hizmet çalıştığı için.

Osmanbayirr

80+ Bronze
bütün hizmetleri durduğumuz zaman bilgisayarda hehangi bi sıkıntı çıkmaz demi böyle yapmayı bende düşünüyordum çok hizmet çalıştığı için.
Hayır Windows kendi hizmetleri durdurmaktan kaçının kesinlikle estra Hizmetleri durdurursanız bir sorun yaşamazsınız
Ayrıca nvidia Hizmetlerini kapatmayın

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,096
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
bende de %70 - %80 arasında gidip geliyor boştayken ama normal çünkü işlemcim n2820 :D

Top Bottom