Defender sömürüyor kapat.Merhabalar Huawei MateBookd D14 r5 512 modelini kullanıyorum ve bilgisayarımı normalce açtım fakat bu işlemci 100 kullanılıyor?
Resim: Alıntıyı görüntüle
Nasıl çözebilirim?
Bu olay bendede vardı çıldırmak üzereydim ve şöyle çözdüm : Bu Windows'un antivirüsü ve kapatmak her türlü imkansız. Hizmetlerden bile kapatılmıyor
Bu yazılım ile tek tıkla kapanıyor.Bununla Defender'ı kapat. Sonra tekrar alalım sonuçları.Defender Control v2.1
In Windows there is no option to completely turn off Microsoft Defender , Defender control is a Portable freeware to disable Ms Defender.www.sordum.org
Kapattım ama hala defender %30 kullanılıyor.Defender sömürüyor kapat.
Tehdit yok hocam.Bu olay bendede vardı çıldırmak üzereydim ve şöyle çözdüm : Bu Windows'un antivirüsü ve kapatmak her türlü imkansız. Hizmetlerden bile kapatılmıyor çözümü şöyle çözdüm, abimin kullandığı bilgisayarda virtual pc ve kali linux vardı ve onları tehdit olarak gösteriyordu bende onları defender üzerinden sil dedim ve silindiğinde kullanım %2'ye hatta daha da aza düştü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Defender'i kapatmasına gerek yok sadece bilgisayarında tehdit varsa onu silmesi yeter. tabi tehdit yoksa kapat tabi orası ayrı.
O zaman bir de "Windows 11 aşığıyım" kullanıcısının dediğine bir göz atın.Kapattım ama hala defender %30 kullanılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tehdit yok hocam.
O zaman bir de "Windows 11 aşığıyım" kullanıcısının dediğine bir göz atın.