Windows 10 / 11 Öneri-Tavsiye

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
Merhaba, sistemi aşağıya yazdım bu sisteme windows 11 kurmaktan yanayım düşüncelerini paylaşırsanız sevinirim. İyi bayramlar :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İntel Core i7 3770 3.40GHz
HyperX Fury 2x8 1600MHz
Msı GTX 1060 3G OC
Lexar 500GB 3500/3300 Gen3 x4 M2 Ssd
Valorant, Cs2, Bf1 tarzı oyunlar oynayacağım.

zırt pırt sisteme virüs bulaştırmıyorsan windows 10 dan devam et

Ben güvenlik duvarı olmadan yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım ama senin dikkat etmene bağlı bir durum

Ben güvenlik duvarı olmadan yıllardır kullanıyorum sorun yaşamadım ama senin dikkat etmene bağlı bir durum
Windows 11 kursam nasıl olur zorlar mı sistemi? Oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım?

Windows 11 kursam nasıl olur zorlar mı sistemi? Oyunlarda FPS düşüşü yaşar mıyım?
işlemci bayaa güçlü fps düşse bile hissetmezsin muhtemelen istersen fps ayarları yap 10 seviyesine gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 11 kurup bütün uygulama ve güncellemeleri yükledikten sonra hizmetlerden Sysmain , windows search ve windows update hizmetlerini komple kapat

işlemci bayaa güçlü fps düşse bile hissetmezsin muhtemelen istersen fps ayarları yap 10 seviyesine gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows 11 kurup bütün uygulama ve güncellemeleri yükledikten sonra hizmetlerden Sysmain , windows search ve windows update hizmetlerini komple kapat
Onlar ne oluyor hocam? Güncelleme falan kapatıyor sanırım?

şu video işime yarar mı?
Profesyonel kullanıcı değilsen LTSC felan kurma en ufak sorunda çözemezsen format atmak zorunda kalırsın, Windows 11 Home kur sen işletim sistemini kavradığın zaman zamanla NTlite dan kendi İSO nu yaparsın.

Windows 11 LTSC diye arattığında microsoftun sitesinde çıkacaktır

şu video işime yarar mı?
19 mayısta konum var; incele.
Bu işlerde acemi iseniz; noktasına kadar anlattım. Elimden geldigince.
2.asamayı pas geçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,547
Üyeler
184,023
Son üye
By_ALi
Geri