WİNDOWS 10 A GEÇİLİR Mİ

PykeTyson

80+
Reaksiyon skoru
35
Sizce windows 10 a ekim 2025 de geçilir mi ? İnternette gördüm ancak tüm dosyalar silinir diyor . Oyunlarda fps drop yaşamaya başladım bu yüzden w10 a geçmek istedim ancak güncelleme almıyormuş

win10 kullanan ben :) 2 kere win11 den geri döndüm.

Gecilir bende w11'den gecicem onumuzdeki gunlerde

beklentilerini bilemem ama ben win 10-19H2 kullanıyorum cok uzun zamandır. girdigin internet sitelerini bilirsen sorunsuz ve stabıl kullanıyorsun. ben güncelleme falan istemiyorum. giridiğm siteler de belli başlı zaten. gayet memnunum

Bana da Microsoft ikide bir, yeni bir Bilgisayar al ve Windows 11'e geç artık diye mesaj gönderiyor kullanıcı profilime. Çok güçlü ve çok pahalı yeni bir Bilgisayar alırsan sorun yaşamazsın. Çözüm bu (diyor Microsoft).

beklentilerini bilemem ama ben win 10-19H2 kullanıyorum cok uzun zamandır. girdigin internet sitelerini bilirsen sorunsuz ve stabıl kullanıyorsun. ben güncelleme falan istemiyorum. giridiğm siteler de belli başlı zaten. gayet memnunum
bu kadar eski windowsu ben önermem nvidia driverleri eski windows 10 sürümlerinde çalışmıyor. kullanacağın programlarda da benzer şeyler yaşaman da olası.
onun yerine windows 10 iot ltsc 2021 kullanmak daha mantıklı. ben kullanıyorum toplamda sadece 5 tane güncelleme yüklü çünkü sadece güvenlik güncellemesi alıyor. aylık geliyor güncellemeler onlar da toplu oluyor 2025i kurduğu zaman öncekileri kurmasına gerek kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana da Microsoft ikide bir, yeni bir Bilgisayar al ve Windows 11'e geç artık diye mesaj gönderiyor kullanıcı profilime. Çok güçlü ve çok pahalı yeni bir Bilgisayar alırsan sorun yaşamazsın. Çözüm bu (diyor Microsoft).
bence Microsoftun dediği daha mantıklı. eski bilgisayarlara saçma sapan şekilde windows 11'i desteklememesine rağmen kuruyorlar. daha chrome bile kurmadan kasım kasım kasılıyor.
çok güçlü ve çok pahalı bir bilgisayara gerek yok aslında benim 7 yıllık laptopum bile windows 11 resmi olarak destekliyor. tabi hiç kurup denemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,379
Üyeler
186,472
Son üye
cyperus
Geri