Windows 10 açılış yavaşlama

gnsyrk

80+
Reaksiyon skoru
4
Bilgisayarımı 1 ay öncesinde falan 8.1den 10a yükselttim. Fakat cihaz açılışta çok yavaş geliyor. açtıktan sonra belirli kısımdan sonra siyah ekran geliyor çok uzun bekliyo dha sonra şifre kısmı geliyor. Öncesinde bu sorun yoktu. Ne yaptıysam olmadı herşeyi denedim. win8de olmayan sorun win10da olmaya başladı. Format vs tarzı olmadan çözüm öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden

SSD var mı? Yoksa normal.

Bilgisayarımı 1 ay öncesinde falan 8.1den 10a yükselttim. Fakat cihaz açılışta çok yavaş geliyor. açtıktan sonra belirli kısımdan sonra siyah ekran geliyor çok uzun bekliyo dha sonra şifre kısmı geliyor. Öncesinde bu sorun yoktu. Ne yaptıysam olmadı herşeyi denedim. win8de olmayan sorun win10da olmaya başladı. Format vs tarzı olmadan çözüm öneriniz var mı? Teşekkür ederim şimdiden
birincisi aynısını ben de yaşıyordum. win7'den 10'a yükselttiğim çok eski bir pc vardı. çalışıyor ama.
aynı şekilde 2019 model laptopumda da oluyordu. bi windows sıfırladım düzeldi. bir de emülatör falan çok kastırıyor pcyi.

HDD varsa normal HDD ile w10 birlikte kullanılmamalı.

ssd yok. hdd kullanıyorum. O zaman şöyle ekleme yapsam düzgün bir ssd önerir msiiniz?

Hocam bütçe olarak şu diyemem ortalama fiyatıda bilmiyorum. Ama almışken beni götürsün cihazım yeni değil i7 4.nesil 8ram 2 ekranlı eski bir toshiba laptop. Bu yüzden ona uyacak şekilde bir ssd önerinize açığım. Piyasa fiyatında olsun. ekstra para verme şansım yok diyebilriim

Hocam bütçe olarak şu diyemem ortalama fiyatıda bilmiyorum. Ama almışken beni götürsün cihazım yeni değil i7 4.nesil 8ram 2 ekranlı eski bir toshiba laptop. Bu yüzden ona uyacak şekilde bir ssd önerinize açığım. Piyasa fiyatında olsun. ekstra para verme şansım yok diyebilriim
Bunlardan birini öneririm. Samsung önceliğin olsun.

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-apacer-panther-as340-240gb-2-5-sata-3-0-fiyati,480884339.html (CD ROM varsa SSD+HDD olarak)

ssd yok. HDD kullanıyorum. O zaman şöyle ekleme yapsam düzgün bir ssd önerir msiiniz?
crucial adata samsung modellerine bakabilirsiniz. ama tavsiyem samsung alın biraz pahalı diğerlerine göre ama hak ediyor

Buyur dostum.

Sizde performans sorunu yaşayan arkadaşlara bu rehberi atarsanız sevinirim.

Geri