MrMister1001
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Merhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
40-50 tl oem key al crackli sıkıntılı oem key alMerhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ne gerek var cracklemeye git 5 tl ye oem key al yada cmd den bedava etkinleştir crack kullanmaMerhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
korsan yasakMerhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
ama oem key alırsan nasıl etkinleştireceğin konusunda yardım ederizMerhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
5-10TL'lik keyler de maalesef yasal değil ve bence korsana giriyorCrack miÜcretli etkinleştirme ise destek verebiliriz de formda yasak korsan
Adamlar eyvallah o kadar yazmış kodlamış koskoca windows 10'u yapmışta yani 700tlye de değmez ki kim verir o parayı bi işletim sistemine.5-10TL'lik keyler de maalesef yasal değil ve bence korsana giriyor.
Windows konusunda 700TL verecek kişiler varsa helal olsun derim ve bu konunun korsana girmediğini düşünüyorum.
Cmd den etkinleştirsin oda yasal değilse daha neler sonucta 2 3 satir kod yaziyorsun5-10TL'lik keyler de maalesef yasal değil ve bence korsana giriyor.
Windows konusunda 700TL verecek kişiler varsa helal olsun derim.
Hiç gerek yok. Şu konuyu oku: https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/Merhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
CMD de KMS sunucusuyla bağlantı kurup etkinleştiriyor.Cmd den etkinleştirsin oda yasal değilse daha neler sonucta 2 3 satir kod yaziyorsunsadece
donanimarsivi.com