Windows 10 Crackleme

Reaksiyon skoru
25
Merhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Elime yeni bir Laptop geçti. Ama Windows 10 Pro'nun lisansı yok. Ben bu Windows'u nasıl crackleyerek lisanslı hale getirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ne gerek var cracklemeye git 5 tl ye oem key al yada cmd den bedava etkinleştir crack kullanma

korsan yasak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama oem key alırsan nasıl etkinleştireceğin konusunda yardım ederiz

5-10TL'lik keyler de maalesef yasal değil ve bence korsana giriyor :D.
Windows konusunda 700TL verecek kişiler varsa helal olsun derim ve bu konunun korsana girmediğini düşünüyorum.
Adamlar eyvallah o kadar yazmış kodlamış koskoca windows 10'u yapmışta yani 700tlye de değmez ki kim verir o parayı bi işletim sistemine.

5-10TL'lik keyler de maalesef yasal değil ve bence korsana giriyor :D.
Windows konusunda 700TL verecek kişiler varsa helal olsun derim.
Cmd den etkinleştirsin oda yasal değilse daha neler sonucta 2 3 satir kod yaziyorsun 😀 sadece

niye kimse korsana hayır dememişki forumda korsana hayır diyen herkes crack li yada oem li windows kullanıyor garip

@keremcnsz24

Geri