Neler Yeni

windows 10 dan 8.1 e geçmek

undnaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
undnaf undnafoğulları
Laptopun 9 yıllık windows 10 var içinde ama çoğu zaman performans düşüklüğü ve ram sadece google bir sekme ile %50 leri geçebiliyor. Ancak 8.1 geçersem ne gibi olumsuzluklar yaşayabilirim. Genelde oyunda garrys mod ve cs source harci oynamıyorum. okul veya yazılımlarda sıkıntı yaşar mıyım? ( çok anlamıyorum basit yazarsanız iyi olur)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin
Laptopun 9 yıllık windows 10 var içinde ama çoğu zaman performans düşüklüğü ve ram sadece google bir sekme ile %50 leri geçebiliyor. Ancak 8.1 geçersem ne gibi olumsuzluklar yaşayabilirim. Genelde oyunda garrys mod ve cs source harci oynamıyorum. okul veya yazılımlarda sıkıntı yaşar mıyım? ( çok anlamıyorum basit yazarsanız iyi olur)
Steam Windows 8.1'den desteğini çekmişti.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,819
İsim
Emre Zengin

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
haiko haikoloji
8.1 tavsiye etmem. "Windows 10 Fixer" kullan. Windows 10 içerisindeki gereksiz tüm uygulamaları ve programları kaldır gitsin bence. Çok faydasını görürsün.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Win 7 önerisi yapacağım ama artık baız şeyleri çalıştırmıyor gibi. win10da kalmak mantıklıdırr ama 8.1 çok mantıksız ve kullanışsız. (klavyem bozuk yazamıom kb.)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Volkan
8.1 tavsiye etmem. "Windows 10 Fixer" kullan. Windows 10 içerisindeki gereksiz tüm uygulamaları ve programları kaldır gitsin bence. Çok faydasını görürsün.
Modlanmış Windows = sıfır veri güvenliği

haiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
haiko haikoloji
Modlanmış Windows = sıfır veri güvenliği
Şüphe varsa Windows içerisindeki gereksizlerden kurtulduktan sonra isterseniz Hibit ile kaldırıp, Kaspersky ile taratırsınız. Fixer kullanmanın her hangi bir güvenlik bakımından tehlikesi yoktur.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Rick Baba
Windows 8.1 en kötü win sürümü.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
C Ş
Eğer bilgisayarında bir SSD disk yoksa Windows 10 büyük ihitmalle %100 disk kullanımı hatası oluşturacaktır. Bu yüzden bilgisayarın yavaş çalışır.
Yapman gereken şey mecbur ya RAM yükseltme, SSD takma gibi şeyler olacak ya da yeni bir bilgisayar almak.
Neredeyse 15 yıllık notebook kullanıyorum SSD ve RAM yükselttim Windows 10 ile çok iyi performanslı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde olsaydı ben Windows 7 kullanacaktım ama artık uygulamalar desteklemiyor. Güncel bir işletim sistemi gereksinimleri oluyor. O yüzden Windows 10 kullanmak daha iyi olacaktır.

Top Bottom